23. september 2020
Scandinavian Packaging har de seneste år oplevet en massiv vækst. Borup-virksomheden peger blandt andet på medarbejdernes motivation og gode trivsel som en af grundene til succesen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Scandinavian Packaging har de seneste år oplevet en massiv vækst. Borup-virksomheden peger blandt andet på medarbejdernes motivation og gode trivsel som en af grundene til succesen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trygge medarbejdere skaber vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trygge medarbejdere skaber vækst
Erhverv - 03. november 2017 kl. 06:30
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tallene taler sit tydelige sprog. Siden 2010 har Scandinavian Packaging i Borup tredoblet sin omsætning, og det er sket helt uden at øge antallet af medarbejdere.

Mens andre virksomheder flytter produktionen til udlandet, er Scandinavian Packaging blevet hjemme og har i løbet af få år skabt massiv vækst.

- En stor del af vores vision har været at holde produktionen i Danmark. Vi vil gerne vise, at det kan betale sig at producere herhjemme. Det handler om at finde de rigtige knapper at trykke på, siger Bjarke Rolf Arlø, CEO og partner i Scandinavian Packaging.

Han overtog sammen med COO og partner Hanne Zinck virksomheden i 2008, og siden da er det kun gået fremad.

- Det er rigtigt, at vores medarbejdere løber hurtigere i dag, men det er de villige til, fordi de føler sig som en del af projektet. De føler en stolthed over at være en vigtig del af deres egen arbejdsplads, fortæller Bjarke Rolf Arlø.

Hanne Zinck peger på, at Scandinavian Packaging har et sygefravær på under 1 procent, og at medarbejderne oplever en høj grad af tryghed og omsorg.

- Vi forsøger at tænke anderledes, når det kommer til opbygningen af vores organisation. Alle er på lige fod, og i 2014 indførte vi udtrykket »selvledelse«, så alle tager ejerskab over deres egne opgaver, siger hun.

Læs hele artiklen i ErhvervsAvisen Sjælland gratis på www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/295/

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten
Har debatten om sexisme taget overhånd?