26. maj 2020
For 10 år siden blev et værksted på familiens gård omdannet til køkken og Kjærs kager. Siden har Trine Kjær Jespersen arbejdet hjemmefra og leveret kager til det meste af Sjælland. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

For 10 år siden blev et værksted på familiens gård omdannet til køkken og Kjærs kager. Siden har Trine Kjær Jespersen arbejdet hjemmefra og leveret kager til det meste af Sjælland. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trine har gjort bryllupskager til sin levevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trine har gjort bryllupskager til sin levevej
Erhverv - 06. maj 2018 kl. 09:30
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det personlige er i fokus, når Trine Kjær Jespersen fra Kjærs Kager hver uge laver kager til livets store begivenheder eller til firmaer, som har noget at fejre.

Det er 10 år siden, hun valgte at blive selvstændig. Et værksted i en af længerne på den lille gård blev omdannet til køkken, og her har Trine Kjær Jespersen lige siden arbejdet.

- Jeg kan tage imod alle de ordrer, der er plads til i køleskabet, siger Trine Kjær Jespersen med et smil og fortæller, at sidste år havde hun tre store bryllupskager til den 30. juni, og der nåede hun sit maksimum.

Trine Kjær Jespersen er uddannet konditor, og hun valgte at etablere Kjærs Kager, fordi hun gerne vil lave tingene fra grunden.

- Jeg kan godt lide, at når folk får en kage, så ved jeg, hvad den består af. Jeg har ikke lyst til at sælge noget, jeg ikke kan stå inde for, siger Trine Kjær Jespersen, hvis kunder kommer fra det meste af Sjælland.

Også selv om Kjærs Kager ligger et stykke ude på landet ved Viby Sjælland.

- Det betyder ikke så meget, hvor du ligger, siger Trine Kjær Jespersen og forklarer, at nogle gange henter kunderne kagerne hos Kjærs Kager, mens hun andre gange kører ud og leverer kagen.

Det har taget tid at bygge Kjærs Kager op, men nu kalder Trine Kjær Jespersen det en fornuftig forretning.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/314/

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?