5. august 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topchefer samlet om digitalisering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topchefer samlet om digitalisering
Erhverv - 21. maj 2021 kl. 08:32

DI og formand for DI Digital, André Rogaczewski har samlet 26 erhvervsledere fra store og små virksomheder samt forbundsformand for Dansk Metal, Claus Jensen i taskforcen CEO Commitment. Formålet er at kunne fremlægge en række forslag, der kan inspirere regeringens digitaliseringsstrategi for Danmark.

Flere nordsjællandske topchefer er med i den nye taskforce. Det er Lars Peter Søby, COWI, Kristian Villumsen, Coloplast A/S, Søren Nielsen, Demant, Nana Bule, Microsoft Danmark og Kim Vejlby Hansen, FOSS.

Hos Foss, der ligger i Hillerød, går 99 procent af produkterne til eksport. Derfor har Kim Vejlby Hansen fokus på det internationale perspektiv i det nye samarbejde, fortæller han til danskindustri.dk:

- Erhvervslivet skal sammen med regeringen bestræbe sig på at påvirke EU's arbejde på det digitale område. Som eksportvirksomhed er vilkårene uden for landets grænser afgørende, og vi har i EU-kommissær Margrethe Vestager en god medspiller. Men hun bliver ikke bedre, end det input regeringen og erhvervslivet kommer med. Derfor er det vigtigt, at vi kommer på banen med forslag, siger Kim Vejlby Hansen, der også peger på vigtigheden af at sikre mod misbrug af data.

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?