11. december 2018
- Når vi har valgt at være i Greve, skal vi gøre noget for lokalsamfundet her. Vi er et værdidrevet pengeinstitut, siger Nicholaj Dyrholm Frimann, som er filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyns afdelinger i Køge og Greve.
gallery icon

Se billedserie

- Når vi har valgt at være i Greve, skal vi gøre noget for lokalsamfundet her. Vi er et værdidrevet pengeinstitut, siger Nicholaj Dyrholm Frimann, som er filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyns afdelinger i Køge og Greve.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag en lærling og få lån med nul-rente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag en lærling og få lån med nul-rente
Erhverv - 22. februar 2018 kl. 05:45
Af Janus Spøhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Vi vil bidrage til at gøre Greve til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed« og »lidt mere menneske - lidt mindre finansmarked.«

Det kan lyde som kreative slogans, som et reklamefirma brainstormer på til et morgenmøde. Sådan er det nu ikke helt, for citaterne er noget af det første, man bliver mødt af, når man skubber døren ind til Sparekassen Sjællands nye filial i Greve. De sorte citater skaber lidt liv på de ellers kridhvide vægge i Sparekassen Sjælland-Fyns nyåbnede filial.

Længe har sparekassen ønsket at åbne i Greve, og for kort tid siden kunne den slette Greve på »to do-listen«, da de rigtige lokaler endelig dukkede op. Greve-filialen er på mange måder en god location mellem filialerne i Køge og København, lyder ræsonnementer fra sparekassen. Formålet er klart: Greve skal være et bedre sted på flere områder. Det kan lyde som store buzzwords, men ifølge filialdirektør Nicholaj Dyrholm Frimann er der vægt bag ordene.

- Vi har lavet et specielt lån til virksomheder. Hvis de tager en lærling ind, kan de låne op til 120.000 kroner til nul procent i rente, siger han og uddyber:

- Selvfølgelig skal vi tjene penge, men det handler ikke kun om den sidst tjente krone på bundlinjen. Det betyder noget at være til stede lokalt og leve op til vores samfundsansvar. Vi støtter uddannelse, og mange har svært ved at få lærepladser. Der mener vi, at vi kan bidrage til samfundet, siger Nicholaj Dyrholm Frimann.

Han har tidligere arbejdet i Greve og kender derfor til området, som han kalder interessant. Dels på grund af erhvervslivet, dels på grund af de lokale og ejendomsmarkedets udvikling.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/305/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten