16. januar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sundhed er i øjenhøjde hos Emerson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sundhed er i øjenhøjde hos Emerson
Erhverv - 12. februar 2018 kl. 13:00
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sunde medarbejdere er godt både for medarbejderne selv og for virksomheden, så derfor skulle man ikke tænke længe, da tillidsmanden hos Emerson foreslog, at virksomheden i Næstved deltog i et projekt om sundhed på arbejdspladsen.

På landsplan er 11 kommuner med i Krop&Job, som skal få folk til at kigge en ekstra gang på egen sundhed og trivsel, for passer man egentlig ordentligt på sig selv?

Her er tale om et nyt projekt, som nu er i gang i Næstved, hvor Emerson er den første lokale virksomhed, der deltager.

I og med, at det er en af kommunens største arbejdspladser indenfor industrien med sine 140 ansatte på fabrikken, giver det mening at starte her. Emerson producerer systemer og komponenter til fjernstyring af ventiler samt tankmåling til brug i skibe og har en del ansatte i målgruppen for Krop&Job, som er de 40 til 60-årige med en kortere uddannelse, der samtidig også bor i kommunen.

- Hvis antallet af folk med diabetes fordobles på 10 år, så er det et stort problem for de ramte, men også for firmaerne og samfundsøkonomien, nævner Emersons direktør Jakob Nørr som et eksempel på, hvorfor det er godt at gøre en indsats for at spotte sundhedsproblemer hos medarbejderne og gøre noget ved dem.

- Der er tre ting, vi skal have styr på, og det er vores medarbejdere, kunderne og vores produkter, siger han og roser tillidsmand Tommy Glerups initiativ.

- Folk har taget positivt imod det, siger Tommy Glerup, som hørte om projektet, da han var til et bestyrelsesmøde i Dansk Metal. I alt har omkring 60 meldt sig til sådan en individuel og fortrolig samtale.

Emerson har i en del år givet tilskud til ansattes kontingent i fitnesscentre for at bakke op om, at de gør noget for at holde sig sunde.

Læs hele artiklen gratis i ErhversAvisen Sjælland http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/304/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten