21. november 2018
Til trods for de store skilte ved vejen er det færre, der lægger vejen forbi Kjolekompagniet nu, hvor sommeren er forbi. Foto: Jesper Danscher
Til trods for de store skilte ved vejen er det færre, der lægger vejen forbi Kjolekompagniet nu, hvor sommeren er forbi. Foto: Jesper Danscher
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommeren er forbi nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommeren er forbi nu
Erhverv - 04. november 2017 kl. 09:00
Af Jesper Danscher
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Sommeren er forbi nu, og den nærmest fløj af sted - tomhændet står du tilbage og kan slet ikke følge med«, synger C.V Jørgensen i en sang, der meget vel kan blive slagsangen for de handlende i Odsherred nu, hvor turisterne og sommerhusgæsterne har sagt farvel for i år.

arrow Læs også: Ren tavle til udviklerne

Men for ikke at stå helt tomhændede tilbage sådan rent økonomisk er det nødvendigt med en strategi for, hvordan man kommer igennem vinteren.

Skilte i vinduerne med besked om, at butikken er lukket i lang tid, er ikke noget usædvanligt syn,

En enkelt forretningsdrivende, Per Klarup, valgte i 2016 at sætte et lukket-skilt i vinduet på sin forretning Klarup Sport og så tage imod et håndboldtræner-tilbud på Færøerne. Det samme har han gjort i år.

Men der er også forretningsdrivende, der prøver at finde på en anden strategi:

Sanne Schomburg Kle­strup Hansen, der driver Kjolekompagniet fra sit hjem på Borrevang ved Højby, kan også mærke, at turisterne er væk.

- Før kom der en fire-fem biler i løbet af en formiddag, men nu er vi nede på en til to i løbet af dagen, fortæller Sanne Schomburg Klestrup Hansen.

- Lige nu og her gør vi det, at vi skruer ned for blusset, mine ansatte går ned i timer, og jeg bruger tiden på at udvikle nye kjoler nu, når det ikke er kunderne, der tager tiden, fortæller hun.

Læs hele artiklen i ErhvervsAvisen Sjælland gratis på www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/295/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten