14. december 2017
Jens Kristensen er administrerende direktør i Jupiter Bach, som har hovedkontor i Køge. Virksomheden blev født tidligere i år, da Jupiter Group og Bach Composite Industry fusionerede. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Jens Kristensen er administrerende direktør i Jupiter Bach, som har hovedkontor i Køge. Virksomheden blev født tidligere i år, da Jupiter Group og Bach Composite Industry fusionerede. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smartere design skal føre til lavere pris på strøm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smartere design skal føre til lavere pris på strøm
Erhverv - 10. august 2017 kl. 11:30
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er relativt tomt med mennesker i den hvide og sorte bygning på Theilgaards Allé i Køge. Her ligger hovedsædet for Jupiter Bach, en global virksomhed med omkring 1300 medarbejdere og en årlig omsætning på 900 millioner kroner. Bortset fra en bagvæg, hvor et billede af en vindmølle springer i øjnene ved siden af teksten »Devoted to wind«, er der ikke mange spor efter virksomhedens produkter. Produktionen finder nemlig sted i lande som Polen, Kina, USA og Spanien, mens der i bygningen i Køge sidder omkring 25 ansatte, der hovedsageligt har fokus på det administrative arbejde.

- Grundet komponenternes størrelse har vi store logistikomkostninger, og derfor har vi rykket produktionen ud, hvor produkterne skal bruges. På den måde kommer vi tættere på markedet, ligesom lavere omkostninger i lande som for eksempel Polen også spiller en rolle, siger Jens Kristensten, administrerende direktør i Jupiter Bach.

Produkterne er lavet af glasfiber og sættes på vindmøllernes naceller (vindmøllehuse) og næser for at beskytte mod vind og vejr.

Tidligere på året var virksomheden en del af en større omvæltning. De to tidligere konkurrenter på markedet, Jupiter Group og Bach Composite Industry, fusionerede 1. maj, og tilsammen er de nu under navnet Jupiter Bach den største leverandør af de såkaldte nacelle- og spinner-covers.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/286/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland