17. august 2019
Jakob Kristensen er den ene af to direktører og partnere i Anlægsgartnerfirmaet Grøn Vækst, der forventer at udvide forretningen geografisk. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Jakob Kristensen er den ene af to direktører og partnere i Anlægsgartnerfirmaet Grøn Vækst, der forventer at udvide forretningen geografisk. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjællandsk anlægsgartner kigger efter grønt græs på den anden side af bæltet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjællandsk anlægsgartner kigger efter grønt græs på den anden side af bæltet
Erhverv - 10. august 2018 kl. 07:15
Af Else Damsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De klassiske opgaver med at lave belægninger, plante træer og buske samt anlægge plæner og bede klarer gartnerne hos Grøn Vækst A/S på fornem vis, men i forretningsmæssig sammenhæng fylder det under 20 procent. Kerneopgaverne hos firmaet er at passe og pleje allerede etablerede grønne områder. Det vil sige, at de typisk indgår pasningskontrakter, der kan variere i længde fra et og op til syv eller otte år.

Kunderne varierer meget og kan være såvel offentlige som private, men ejerne gør ekstra får at få de store kunder indenfor.

- Det er helt bevidst, at vi arbejder med det professionelle marked og fokuserer på store aftaler. For eksempel er Novo Nordisk vores største kunde, og vi passer de grønne områder på alle politiets afdelinger på Sjælland. Og vi har lige lavet aftale med Lidl om at passe områderne ved alle deres butikker her på Sjælland, siger Jakob Kristensen, der er partner i Grøn Vækst. Han og Thomas Olesen etablerede virksomheden i Slagelse i 2011 og ejer den 50:50.

Virksomheden har i dag stadig sin hovedadresse i Slagelse, men den største del af administrationen er flyttet til afdelingen i Greve. Dertil kommer en afdeling i Hillerød samt et salgskontor ved Sorø.

Men Jakob Kristensen vil ikke gro fast i det sjællandske - også selv om han skal over en bro eller to. Det hænger sammen med, at virksomheden netop har lavet en ny femårsplan. Den rummer to nye hovedelementer.

- Vi skal fremadrettet udvide vores geografi. Inden for fem år skal vi kunne levere varen i Jylland. Dem, der kan det blandt konkurrenterne, vinder i nogle situationer tilbud på den baggrund. Det kan for eksempel være supermarkeder, der ønsker en landsdækkende aftale, forklarer Jakob Kristensen.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland, som du finder på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/323/

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten