19. september 2020
Erhvervsdirektør Jesper Steen Christensen (tv) fra Danske Bank er tovholder på Roskilde Erhvervspris. Her er han på besøg hos en af de nominerede, Aaløse Marketing, der drives af Thomas Aaløse. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Erhvervsdirektør Jesper Steen Christensen (tv) fra Danske Bank er tovholder på Roskilde Erhvervspris. Her er han på besøg hos en af de nominerede, Aaløse Marketing, der drives af Thomas Aaløse. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde har atter en erhvervspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde har atter en erhvervspris
Erhverv - 30. maj 2018 kl. 15:00
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et par års pause skal der igen uddeles en erhvervspris i Roskilde Kommune, men bortset fra at det igen er et pengeinstitut, der står bag, og prisen fortsat består af et kunstværk lavet af en lokal kunstner, er meget ændret.

arrow Læs også: Erhvervspris gik til nybagt mor

Frem til 2015 blev Nordeas Erhvervspris uddelt til en lokal virksomhed.

Nu har Danske Bank taget over, men erhvervsdirektør Jesper Steen Christensen ønsker ikke bare at kopiere konceptet og sagde da også nej tak, da muligheden i første omgang bød sig.

Efter at have tænkt lidt over det ombestemte han sig, men betingelsen var, at han fik lov at gentænke formatet, og det fik han ja til.

Det betyder blandt andet, at prisen hedder Roskilde Erhvervspris og ikke Danske Banks Erhvervspris, som man kunne have forventet.

- Vi kunne sikkert godt få mere reklame ud af det, hvis vi kaldte den for Danske Banks Erhvervspris, men jeg vil gerne have, at den skal være hele Roskilde Kommunes erhvervspris. Det skal også være en pris, der kan drives af alle og ikke kun af Danske Bank, sagde Jesper Steen Christensen til DAGBLADET i januar, da prisen blev annonceret.

En ændring er, at det bliver deltagerne på Roskilde Kommunes nytårskur for erhvervslivet i januar 2019, der afgør, hvem der bliver den første modtager af Roskilde Erhvervspris.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/317/ hvor der er tema om Roskilde

arrow Her er prisen: Roskilde Erhvervspris kører videre
05. december 2018 kl. 15:30 Opdateret: kl. 13:15
arrow De kan vinde erhvervsprisen
06. november 2018 kl. 16:36 Opdateret: kl. 14:24
arrow Ung direktør årets ejerleder: Et kæmpe skulderklap
23. oktober 2018 kl. 21:42 Opdateret: kl. 10:20

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?