26. marts 2019
Par Barfod Stølner har engang prøvet at blive betalt i tomme flasker. I dag tager han kun imod kontantbeløb. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Par Barfod Stølner har engang prøvet at blive betalt i tomme flasker. I dag tager han kun imod kontantbeløb. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Per holder aldrig ferie: Jeg elsker mit job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per holder aldrig ferie: Jeg elsker mit job
Erhverv - 12. juni 2018 kl. 15:31
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

41-årige Per Barfod Stølner er en glad mand. Han er flextrafik-chauffør hos Movia og kører med mange slags mennesker, både skolebørn, handicappede, syge, ældre og folk, der skal fra hjemmet og til stationen. På en god arbejdsdag sidder han 15 timer bag rattet kun afbrudt af en frokostpause og en lille lur om eftermiddagen. Og det passer ham fint.

- Jeg elsker mit arbejde. Det er hyggeligt, og alt, hvad jeg tjener fra klokken 14.30 til 22.00, går oven i den faste løn. Det kan man godt tjene en god skilling på, siger han og smiler bredt.

Han blev flextrafik-chauffør for 10 år siden. Han kom fra et job som stationsbetjent, hvor opgaven var at holde stationen ren og pæn En dag spurgte en bekendt: Hvad vil du sige til at køre handicapkørsel? Per Barfod Stølner sprang til. Han havde i en periode som arbejdsløs erhvervet sig bus- og taxakørekort. Tilbage manglede blot en række mindre kurser, så var han klar.

Det har han aldrig fortrudt, for det er et varieret job med en masse service indbygget.

- Jeg kan godt lide, at der sker noget nyt hele tiden, at ikke to dage er ens, og så kan jeg godt lide at yde service over for kunderne. Også til dem, der kører med Flextur, som skal fra »kantsten til kantsten«, og som ikke har krav på at blive hentet inde på sygehuset, som når jeg kører sygetransport. Det har jeg nok efter min farfar, der var hushovmester på D'Angleterre, siger Per Barfod Stølner.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/319/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten