23. april 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pcrypt kommer på verdenskortet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pcrypt kommer på verdenskortet
Erhverv - 10. august 2018 kl. 15:30
Af Marianne Due
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Værktøjet 'Pcrypt' eller Password Crypt, der er udviklet af Benny Nissen fra Næstved, skal til november præsenteres på den internationale tech-konference Web Summit i Lissabon. Pcrypt er udvalgt blandt en stor mængde iværksættere til at udstille blandt begivenhedens andre 'Startups'.

- Lige nu er Danmark vores testmarked, hvor vi tilpasser værktøjet og vores markedsføring, så Web Summit i Portugal er en unik mulighed for at promovere os og finde partnere. Det er rimelig vigtigt for os, da alle, som har noget at sige i branchen, kommer på Web Summit, fortæller en af Pcrypts tre ejere, Benny Nissen.

Pcrypt er et password-håndteringsværktøj, der både kan bruges af private og af virksomheder. Det er gratis for private, og det kan automatisk oprette, gemme og udfylde adgangskoder.

- Vi prøver at lave et værktøj, der er let at bruge. Det er gratis for privatpersoner, da de på den måde bliver ambassadører for systemet, for målgruppen er små og mellemstore virksomheder, hvor mange ikke har noget system til at beskytte deres password, siger Benny Nissen.

Du kan finde mere om Pcrypt på deres hjemmeside https://pcrypt.com/ og på de sociale medier.

ErhvervsAvisen Sjælland har tidligere (22. september 2016) skrevet en portrætartikel om Benny Nissen og Pcrypt. Den kan du finde frem ved at søge i e-avisens arkivfunktion.

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten