16. september 2019
Bagerlærling Kasper Christensen er i fuld gang med dagens produktion af kærnemælkshorn. Bagersvend Johnny Dahl kigger ham over skulderen. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Bagerlærling Kasper Christensen er i fuld gang med dagens produktion af kærnemælkshorn. Bagersvend Johnny Dahl kigger ham over skulderen. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Parkeringskaos flyttede boller og brød til Brugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parkeringskaos flyttede boller og brød til Brugsen
Erhverv - 25. april 2019 kl. 06:35
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bagermester Michael Nielsen har ejet og drevet Karise Bageri i to årtier. Han havde fejret mange succeser i bageriet i Skolegade, heriblandt flere Danmarksmesterskaber i bagerhåndværkets discipliner inden for rug- og hvedebrød.

Men bageriets ellers udmærkede adresse ved jernbaneoverskæringen i Karise har altid haft ét problem: dårlige parkeringsforhold for kunderne.

Byens kunder skulle gerne have nem adgang til det friskbagte brød og de gode kager til kaffen, så løsningen blev, at brødudsalget forblev i byen, men rykkede til Syrænvænget og ind i SuperBrugsen.

- Man lavede sikker skolevej i Skolegade, og selv om det måske ikke ligefrem gavnede vores forretning, som i forvejen var ramt af p-pladsproblemer, så er det simpelthen ikke noget, vi kan være imod; at børnene kan komme sikkert i skole. Så selv om det faktisk var en dyr beslutning at flytte brød- og kageudsalget til Super Brugsen i Karise, fordi vi nu sidder med to huslejer og vores chauffør har meget mere kørsel, så var det den rigtige beslutning at flytte, siger bagermester og ejer af Karise Bageri, Michael Nielsen.

Indflytningen skete helt præcis 1. oktober 2013, og med Brugsens længere åbningstider, større diskplads og kundernes mulighed for at samle alle dagligvareindkøb under ét tag har løsningen vist sig at være rigtig god.

Læs mere i ErhvervsAvisen Sjælland

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten