17. januar 2019
AddiFab i Jyllinge er en af de virksomheder, der tidligere har modtaget støtte fra Innovationsfonden til at udvikle 3D-printere - blandt andet til høreapparater. Foto: Mie Neel
AddiFab i Jyllinge er en af de virksomheder, der tidligere har modtaget støtte fra Innovationsfonden til at udvikle 3D-printere - blandt andet til høreapparater. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt samarbejde skal sætte skub i sjællandsk innovation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt samarbejde skal sætte skub i sjællandsk innovation
Erhverv - 15. maj 2018 kl. 09:05
Af Else Damsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årligt er der 300 millioner kroner i Innovationsfondens pulje til at hjælpe danske virksomheder på vej, når de vil skabe innovation. Sidste år blev puljen ikke brugt op.

- Jeg mener, der er uudnyttet potentiale, og det er muligt at løfte mulighederne for at søge og få godkendt innovationsprojekter i Region Sjælland, siger vicedirektør Hanne Harmsen fra Innovationsfonden, der har været med til at udarbejde en ny formel aftale med Region Sjælland af samme årsag.

- Med aftalen vil vi sammen med Region Sjælland sætte mere fokus på at få styrket indsatsen, så virksomhederne får et bedre kendskab til os og vores ordning, der hedder Innobooster, siger Hanne Harmsen.

Hun er overbevist om, at aftalen vil flytte noget.

- Aftalen betyder, at vi kigger hinanden i øjnene og følger op regelmæssigt. Vi skal stimulere til, at flere virksomheder i regionen investerer i innovation, siger vicedirektøren, der ikke mener, at virksomhederne i Region Sjælland sender projekter nok.

- Vi skal sikre, at kvaliteten i de ansøgninger, vi modtager, stiger, siger Hanne Harmsen.

Hun ønsker ikke at kommentere, hvordan den erhvervsfremmeindsats skal passes ind i det fremtidige set-up, som regeringen og forenklingsudvalget arbejder med, men hun er konkret om forgreningen:

- Vores holdning er, at selvom vi er en national enhed, så skal vi så langt ud til virksomhederne som muligt. Så vi arbejder via de strukturer, vi kan. Vi har ikke en firkantet opskrift på, hvordan arbejdet skal foregå.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland og se, hvilken placering din kommune har i feltet http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/315/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten