24. februar 2020
Seneste bud på, hvordan det nye center med store box-butikker kommer til at se ud. Dertil skal så indtænkes en mere varieret facade med noget liv i betonen, træer på p-pladsen med mere. Her bliver 350-400 parkeringspladser. Visualisering: Årstidernes Arkitekter i projektforslaget
gallery icon

Se billedserie

Seneste bud på, hvordan det nye center med store box-butikker kommer til at se ud. Dertil skal så indtænkes en mere varieret facade med noget liv i betonen, træer på p-pladsen med mere. Her bliver 350-400 parkeringspladser. Visualisering: Årstidernes Arkitekter i projektforslaget
Foto: DKNISC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt butikscenter et skridt nærmere virkeligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt butikscenter et skridt nærmere virkeligheden
Erhverv - 24. august 2018 kl. 07:30
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udbuddet af butikker i Næstved er under markant forandring.

arrow Læs også: Shoppenyt: Indkøbsmekka kan udvide stort

Der arbejdes med en stor udvidelse af Næstved StorCenter, og samtidig er udviklingsfirmaet Innovater i gang med et center med store box-butikker, også kaldet en retail-park, i forlængelse af Næstved StorCenter og Megacenter.

Centeret skal være på 20.000 kvadratmeter, formentlig med flere af de helt store butikker på 5000 kvadratmeter eller derover. Resten bliver »mindre« butikker, som dog alle bliver på minimum 500 kvadratmeter. I alt 8-10 nye butikker alt efter, hvem der vil leje sig ind, og hvor mange kvadratmeter de hver især har brug for.

Planerne blev første gang luftet i offentligheden i november, og det nye center med box-butikker er netop kommet et stort skridt tættere på virkeligheden, efter politikerne i Næstved Kommunes økonomiudvalg her midt i august nikkede ja til Innovaters skitser og materialevalg med enkelte mindre justeringer.

- Det gør drøftelserne med lejerne meget nemmere, siger Innovaters udviklingsdirektør på Sjælland Peter Søgaard, som er tovholder på projektet.

Kommunen har haft en arkitekt udefra til at bedømme projektet, og konklusionen er, at det passer godt ind i det kuperede terræn og ser spændende ud.

- Vi vil gerne have en mockup (en model, red.) af facaden, så vi kan se, hvordan den kommer til at se ud, siger Næstveds borgmester Carsten Rasmussen.

Læs hele artiklen gratis her i ErhvervsAvisen Sjælland http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/324/

arrow Høringssvar om centerudvidelse: Både fugle og trafikstøj ved kirke
19. november 2018 kl. 05:34 Opdateret: kl. 15:51
arrow Storcenter må udvide: Politikere stiller krav om farver og facader
06. november 2018 kl. 07:40 Opdateret: kl. 18:47
arrow Handelskrig: Naboby lukker vores butikker
03. november 2018 kl. 05:59 Opdateret: kl. 15:43

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten