20. oktober 2018
De nye ejere af Café Svanen har tilføjet lidt flere hovedretter og en tre-retters menu til aftenkortet. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

De nye ejere af Café Svanen har tilføjet lidt flere hovedretter og en tre-retters menu til aftenkortet. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye caféejere i Holbæk vil kombinere smørrebrød og a la carte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye caféejere i Holbæk vil kombinere smørrebrød og a la carte
Erhverv - 28. oktober 2017 kl. 13:00
Af Fleur Sativa
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Live-musik, muslingefest og stegt flæsk er noget af det, som Café Svanen i Holbæk især er kendt for. Men det er langt fra det, som de nye ejere af stedet er vant til.

Brian Klarskov og Mathias Damhus er begge kokke i slutningen af tyverne med en noget anden baggrund.

Brian Klarskov startede som elev på Elverdamskroen ved Tølløse og blev derefter køkkenchef under Jan Cocotte Pedersen. Derefter gik vejen til Hotel Hillerød på Restaurant Krydderiet, hvor han var køkkenchef.

Mathias Damhus har på samme måde været lidt rundt i branchen og har senest været souschef i køkkenet på Comwell Hotel Borupgaard i Snekkersten.

Men selvom de sjældent har skænket en fadøl og aldrig har lavet smørrebrød, så er drømmen at kombinere alt det, som netop er Café Svanens værdier, med deres egne kundskaber inden for a la carte.

De er nemlig begge klar over, at de har købt et sted med traditioner og værdier, og det vil de gå ind til med respekt, fortæller de.

Siden de overtog stedet den 1. september i år, har de derfor kun foretaget små ændringer:

Væggene er malet, der er kommet nye tallerkner og en mindevæg om Holbæk by. Og så har de indført et aftenkort, som de mener, at stedet har manglet.

- Der er kommet en engelsk bøf, en hakkedreng og et par desserter. Bare så folk har lidt at vælge imellem, fortæller Brian Klarskov og tilføjer, at de også har indført en tre-retters menu fredag og lørdag.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/294/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten