17. oktober 2018
Novo Nordisks nye central-laboratorium er delvist taget i brug, og 60 medarbejdere arbejder nu i den nærmeste halvdel af bygningen, som er klar. Når hele bygningen er klar, bliver den arbejdsplads for cirka 150 medarbejdere.
gallery icon

Se billedserie

Novo Nordisks nye central-laboratorium er delvist taget i brug, og 60 medarbejdere arbejder nu i den nærmeste halvdel af bygningen, som er klar. Når hele bygningen er klar, bliver den arbejdsplads for cirka 150 medarbejdere.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Novo Nordisk udvider laboratoriet i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Novo Nordisk udvider laboratoriet i Kalundborg
Erhverv - 24. november 2017 kl. 07:00
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er vanskeligt ikke at blive imponeret under et besøg på den store laboratorie-bygning på Stejlhøj, lige klos op ad hegnet ind til Novo Nordisk.

Her har medicinalvirksomheden Novo Nordisk valgt at placere sit nye centrallaboratorium, som er på 6700 kvadratmeter, og den store bygnings skal kom på plads på blot 90 dage.

De første 60 medarbejdere er allerede i gang med prøvetagninger og andre funktioner i den halvdel af bygningen, som ligger tættest på Novo Nordisk. Når bygningen er 100 procent klar operationelt efter valideringen, vil den være arbejdsplads for cirka 150 medarbejdere.

Byggeriet er et udtryk for, at Novo Nordisk-produktionen vokser, hvilket skabte behov for at udvide på laboratorie-området. Central-laboratoriet er opført, så det kan rumme 175 medarbejdere, og Novo Nordisk har sørget for at fremtidssikre sig yderligere. På østsiden af laboratorie-bygningen er der plads til at bygge et laboratorium af samme størrelse.

- Der er en effektiviseringsgevinst ved at samle laboratorie-aktiviteterne, men der er også den ulempe, at noget af nærhedsprincippet til fabrikkerne reduceres, siger produktionsdirektøren og nævner, at afstanden dog er blevet så kort som mulig med den store, nye metaltrappe.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/298/ hvor du finder et stort tema om Kalundborg.

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten