27. maj 2020
En gravemaskine og en vejtromle, der skal sælges på online-auktionen for et udlejningsfirma, er blandt de produkter, som Kern Skovgaard Wandall og hans virksomhed har stående på oplagspladsen i Tølløse. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

En gravemaskine og en vejtromle, der skal sælges på online-auktionen for et udlejningsfirma, er blandt de produkter, som Kern Skovgaard Wandall og hans virksomhed har stående på oplagspladsen i Tølløse. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Netauktion tredobler stab på to år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netauktion tredobler stab på to år
Erhverv - 28. august 2018 kl. 07:01
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg tror, vi kun lige er gået i gang. Jeg tror, at markedet er meget større, end man næsten kan drømme om.

Sådan siger administrerende direktør hos Klaravik.dk, Kern Skovgaard Wandall, og det handler om online-auktioner med brugt materiel. Det er typisk maskinmateriel, værktøj og køretøjer fra byggebranchen, landbruget og transportbranchen, der sælges via Klaravik.dk.

Det er to år siden, Nordisk Logistik Partner i Tølløse indgik aftale med den svenske netauktion Klaravik om at åbne og stå for en dansk udgave af auktionen. Der er også et kontor i Støvring syd for Aalborg.

Før etableringen af netauktionen havde Nordisk Logistik Partner fem medarbejdere og senere i 2016 kom en ny medarbejder. For et år siden blev der ansat fire nye sælgere, også kaldet auktionskonsulenter, fordelt med to på Sjælland og to i Jylland. I løbet af 2017 kom yderligere en medarbejder til.

- 1. august i år begyndte tre nye konsulenter og 1. september kommer endnu en. Det er to i Jylland og to på Fyn. Og nu søger vi en økonomichef, der bliver medarbejder nummer 16, fortæller Kern Skovgaard Wandall.

- Nu begynder vi at bygge organisationen op. Men alle mand har gummistøvlerne på. Vi tager rundt til kunderne for at beskrive de produkter, der skal sælges, tilføjer han.

Læs hele artiklen gratis her i ErhvervsAvisen Sjælland http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/324/

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?