25. februar 2020
Niels Clausen (th.) og Peter Månsson (tv.) er BV Aquas salgsteam. »Flaskerne« omkring dem er nogle af de forskellige vandfiltre, BV Aqua sælger. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Niels Clausen (th.) og Peter Månsson (tv.) er BV Aquas salgsteam. »Flaskerne« omkring dem er nogle af de forskellige vandfiltre, BV Aqua sælger. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Når kalk er fjende nummer et

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når kalk er fjende nummer et
Erhverv - 14. august 2018 kl. 08:00
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvfølgelig er de filtre, BV Aqua sælger, monteret på deres egen kaffemaskine. Men de sidder også i kaffemaskinerne hos Joe & the Juice, i ovne, opvaskemaskiner og kaffemaskiner i 150 7-Eleven-butikker samt i mange kantiner og storkøkkener landet over.

arrow Læs også: Vandet i hanerne kan blive blødere - og dyrere

Alle filtre fra BV Aqua har ét formål: At sikre, at det er det rigtige vand, der kommer ind i kaffemaskinen, ovnen eller en anden maskine.

- Jeg tror ikke, der er nogle mennesker i Danmark, der ikke kan drikke deres eget vand fra vandhanen. Men når vi snakker maskiner, så det bare sådan, at forskellige typer kaffemaskiner eksempelvis kan have behov for forskellig vandkvalitet. Derfor har vi flere forskellige filtre alene til kaffemaskiner, siger Peter Månsson, der er salgschef i BV Aqua.

Kalk er fjende nummer et i Danmark på grund af det meget hårde vand, der er flere steder i landet. Derfor er det ikke svært at overbevise kunderne om, at kalkfiltre er en god idé.

- Vores kunder ved godt, at kalk er et problem for de maskiner, de sælger. Så er det bare, om de skal handle med os eller en af vores andre dygtige kollegaer i branchen. Det er der, vi sælgere kommer ind.

BV Aqua har sine rødder i Roskilde-firmaet Aromateknik, der leverer kaffemaskiner fra Melitta. Da firmaet skulle bruge nogle vandfiltre, valgte man tyske Brita. Muligheden for at få forhandlingsretten til Britas produkter i Norden bød sig, og så slog Peter Månsson og medstifter af BV Aqua, Henrik Valet, til.

- Vi kunne få den her aftale med Brita. Det benyttede vi os af, og det, har vi ikke været et sekund i tvivl om, var den rigtige beslutning, siger Peter Månsson.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland, som du finder på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/323/

arrow Blødere, billigere og bedre vand til roskildenserne
30. oktober 2017 kl. 11:22 Opdateret: kl. 09:46

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten