23. april 2019
Her er murermester Jimmy Jacobsen ude på en typisk opgave, hvor hele førstesalen i en villa skal renoveres. Det indebærer blandt andet, at ét stort vindueshul skal gøres til to mindre. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

Her er murermester Jimmy Jacobsen ude på en typisk opgave, hvor hele førstesalen i en villa skal renoveres. Det indebærer blandt andet, at ét stort vindueshul skal gøres til to mindre. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Murermester: - Den rigtige indstilling giver kvalitet og tryghed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Murermester: - Den rigtige indstilling giver kvalitet og tryghed
Erhverv - 11. august 2018 kl. 09:00
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Man må gerne kunne se og føle, at vi gør os umage, fortæller murermester Jimmy Jacobsen fra Køge og forklarer, at på dagens opgave har man for eksempel genbrugt de originale mursten i byggeriet, så det nye arbejde falder i med den oprindelige stil.

- Det kan selvfølgelig ses, hvor vi har lavet noget, men man må også gerne kunne fornemme, at vi har gjort os umage for at ramme stilen, siger han og fortsætter:

- Det er bare fedt at kunne levere et ordentligt stykke arbejde.

Virksomheden har eksisteret i 14 år, og for fem år siden »hoppede han så selv ud af arbejdstøjet« for at have overblikket over opgaverne, der spænder fra små spjæld-opgaver til som her - ombygningen af hele første sal på en villa. Murerfirmaet servicerer både private og erhvervskunder i klassisk murerarbejde, og flere af murersvendene er dedikeret til at udføre reparationer i bevaringsværdige ejendomme og kirker.

Han er helt tryg ved at lade de efterhånden 16 ansatte have ansvaret for det daglige arbejde, for virksomheden arbejder med, hvad de selv kalder RMI - Rigtig Mental Indstilling - der styrker engagementet og ansvarsfølelsen, fortæller han.

- Jeg er meget stolt af vores DNA, som vores svende helt selv står bag. De har sat ord på, hvordan vi skal være som arbejdsplads, og hvordan vores kunder og samarbejdspartnere skal opleve os, siger Jimmy Jacobsen.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland, som du finder på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/323/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten