25. april 2018
Dana Lims administrerende direktør, Lars Christensen, glæder sig over, at virksomheden er i fuld gang med at udvide lagerkapaciteten med et nyt færdigvarelager. Foto: Simon de Visme
gallery icon

Se billedserie

Dana Lims administrerende direktør, Lars Christensen, glæder sig over, at virksomheden er i fuld gang med at udvide lagerkapaciteten med et nyt færdigvarelager. Foto: Simon de Visme
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere dansk lim til Norge og Sverige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere dansk lim til Norge og Sverige
Erhverv - 23. oktober 2017 kl. 11:00
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Dana Lim«. De tykke, gule bogstaver står tydeligt på den røde baggrund, som fylder det meste af den gule tube med det røde skruelåg. Den velkendte limtube har ligget i skufferne i mange hjem landet over, og det går stadig godt for virksomheden, der har hovedkontor i Køge.

Faktisk går det så godt, at man i øjeblikket er i gang med en markant udvidelse. En 3800 kvadratmeter stor lagerhal til færdigvarer er i øjeblikket i fuld gang med at blive bygget.

- De seneste år har vi haft en stigende omsætning, og det har givet et pres på lager- og produktionspladsen. Vi har kørt med lidt klemte forhold, og derfor har vi brug for mere lagerplads, siger administrende direktør i Dana Lim, Lars Christensen.

Mens Dana Lim er ledende på det danske marked, så forsøger virksomheden i øjeblikket at knække koden i Sverige og Norge. Her øger man bemandingen, og den årlige vækst er begge steder to-cifret. Den internationale satsning giver dog stadig udfordringer.

- I Danmark er vi et velkendt brand. Alle har haft den gule tube liggende i skuffen, men i Sverige og Norge har vi ikke den samme historie. Derfor skal vi ud og brande os og starte fra et andet sted, men målet er på sigt at blive markedsledende, siger Lars Christensen.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/293/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland