10. december 2018
Anders Heide står her i en af de udstillede udestuer. Den giver mange ekstra kvadratmeter til en bolig og masser af livskvalitet til beboerne.
gallery icon

Se billedserie

Anders Heide står her i en af de udstillede udestuer. Den giver mange ekstra kvadratmeter til en bolig og masser af livskvalitet til beboerne.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lito Byg folder sig ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lito Byg folder sig ud
Erhverv - 14. november 2017 kl. 11:00
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I de seneste ni år har Lito Byg i Ringsted været leverandør til det danske marked af de eksklusive folde- og skydedøre til udestuer og rumadskillelse fra det tyske firma Solarlux. Kvaliteten og funktionaliteten er helt i top på de elegante døre, der kan fås i et utal af varianter.

- Fælles for dem alle er, at de bliver leveret med velisoleret glas og har en lang holdbarhed, siger medejer og direktør i Lito Byg Anders Heide.

Den 48-årige ringsteder er ganske langsomt ved at overtage hele virksomheden fra sine forældre, der startede i langt mindre rammer tilbage i 1973. Lito Byg har ligget på den nuværende adresse på Frejasvej i Ringsted siden 1989. Anders Heide har selv været med siden 1993, og i dag har firmaet fire medarbejdere.

Ringsted-firmaet får kunder på besøg fra hele landet i det flotte showroom med mange eksempler på eksklusive udestuer anno 2017.

- For vores kunder er det primært livskvaliteten, der tæller. De kigger ikke så meget på prisen. Vi giver dog altid kunden en fast pris for hele byggeprocessen inklusiv arbejdet med at indhente byggetilladelse fra kommunen, siger Anders Heide.

Blandt nyhederne til dagens udestuer er muligheden for montering af en vejrstation, der sørger for at køre markiser og loftvinduer ned, hvis der kommer regn. Det giver en stor fleksibilitet og tryghed for husejeren.

Læs hele artiklen i ErhvervsAvisen Sjælland gratis på www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/296/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten