19. september 2018
Det er ikke mere end en måned siden, at indehaver i JN Meat International A/S, John Nielsen, fik tatoveret navnet på sit ene brand på sin underarm. - Det er efter en finsk taxa-chauffør kaldte mig Mr. Sashi i lufthavnen, at jeg kom til at hedde Sashi, fortæller John Nielsen. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Det er ikke mere end en måned siden, at indehaver i JN Meat International A/S, John Nielsen, fik tatoveret navnet på sit ene brand på sin underarm. - Det er efter en finsk taxa-chauffør kaldte mig Mr. Sashi i lufthavnen, at jeg kom til at hedde Sashi, fortæller John Nielsen. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kødgrossist vil udvide samarbejde med Finland efter fornem pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kødgrossist vil udvide samarbejde med Finland efter fornem pris
Erhverv - 30. august 2018 kl. 05:35
Af Anna E. Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Okse- og kvierygge med tilhørende baglår hænger ned fra loftet i kølerummet hos kødgrossisten JN Meat International A/S i Slagelse. Det er fra rygge som disse, at verdens bedste steak stammer.

For ved årets World Steak Challenge vandt kødgrossisten for andet år i træk en række fornemme priser.

Blandt andet fik indehaver John Nielsen overrakt den prestigefyldte statuette for verdens bedste steak med sit oksekød fra Finland, der markedsføres under brandet Freygaard - Nordisk Naturkød.

- Det er jo en stor ære for JN Meat, for farmerne i Finland og slagteriet Atria, som vi samarbejder med, fortæller John Nielsen, der i dag får omkring halvdelen af sit kød fra det finske slagteri Atria.

Efter den fornemme kåring er planen, at endnu mere af kødgrossistens kød skal komme fra Finland. Det er første gang, at verdens bedste steak stammer fra kvæg, der er blevet fodret med græs, og det er ikke tilfældigt, hvis man spørger kødgrossisten, der giver en del af æren for den fornemme kåring til det nordiske land.

- Finland er et rent land med fjelde, søer og meget proteinholdigt græs - og det gør, at kødet bliver mere juicy, fortæller indehaveren om det prisvindende kød, som blev bedømt på farve, lugt, fedt, mørhed, smag og smagsvarighed til den internationale konkurrence, hvor i alt 200 steaks fra 22 lande dystede.

Og det var særligt smagen, som dommerpanelet af eksperter reagerede på, da de smagte den Slagelse-producerede ribeye.

Læs hele artiklen gratis her i ErhvervsAvisen Sjælland http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/324/ hvor der er tema om erhvervslivet i Slagelse

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten