19. maj 2019
Centerchef i Ringsted Kommune Mads Stougaard og borgmester Henrik Hvidesten står her i den østligste del af det kommende erhvervsområde. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Centerchef i Ringsted Kommune Mads Stougaard og borgmester Henrik Hvidesten står her i den østligste del af det kommende erhvervsområde. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe erhvervsområde skyder op ved motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe erhvervsområde skyder op ved motorvejen
Erhverv - 07. juni 2018 kl. 05:40
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En central beliggenhed på Sjælland og med kun 900 meter hen til afkørsel 35 (Ringsted Ø) på Vestmotorvejen. Det er de vigtigste salgsparametre, som Ringsted Kommune vil benytte, når man i 2019 kan begynde at sælge erhvervsgrunde i et helt nyt erhvervsområde på hele 1,2 millioner kvadratmeter.

arrow Læs også: Ringsted gemmer måske på arkæologisk sensation

- Vores forventning er, at det er grundene ud mod motorvejen, der ryger først. Her henvender vi os primært til de mindre og mellemstore virksomheder, som har brug for at blive set, siger borgmester Henrik Hvidesten (V).

Der vil blive etableret en stikvej to tredjedele nede i området. Stikvejen skal servicere virksomhederne i første række ud mod vestmotorvejen.

Længere inde i landet bliver erhvervsgrundene i udgangspunktet større og henvender sig i højere grad til virksomheder, der har mere brug for den centrale geografiske beliggenhed.

- Vi håber på, at vi kan åbne for salget i første kvartal af 2019. Til den tid skulle der meget gerne ligge en færdig lokalplan klar, så byggemodningen kan komme i gang, oplyser centerchef for Ringsted Kommunes Erhvervs-, Fritids- og Kommunikationscenter Mads Stougaard.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/319/

arrow Jagten på Ringsteds historie koster fem mio. kr.
16. februar 2019 kl. 09:09 Opdateret: kl. 09:09
arrow Navn søges til nyt erhvervsområde
18. januar 2019 kl. 11:13 Opdateret: kl. 11:13

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten