24. november 2017
Udover at afholde julefrokoster og andre events sælger og udlejer Søren Bang Knudsen og SBK Event også foldetelte. Foto: Christian Mikkelsen
gallery icon

Se billedserie

Udover at afholde julefrokoster og andre events sælger og udlejer Søren Bang Knudsen og SBK Event også foldetelte. Foto: Christian Mikkelsen
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemad er da noget man griller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemad er da noget man griller
Erhverv - 20. oktober 2017 kl. 16:00
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når et firma kontakter Søren Bang Knudsens firma SBK Event med ønsket om at afholde en firmajulefrokost, er det sjældent med ønsket om Hawaii-tema med bastskørter og sand på gulvene. Det skal være en traditionel fest med juleoppyntning, men maden kan godt være lidt anderledes.

- Normalt er julemaden jo noget, der kommer frisk fra ovnen, men vi griller rigtig meget til julearrangementerne i vores store Weber-griller, fortæller Søren Bang Knudsen.

Og det er ikke kun flæskesteg og and, der hives op fra de varme griller.

- Der er flere, der gerne vil have lidt lettere mad i stedet for den tunge danske julemad. Så smider vi laks på grillen og serverer nogle spændende salater til, fortæller eventmanden.

Hans firma arbejder ikke med faste løsninger, når det kommer til julefrokosterne. SBK Event har indtil videre tre firmajulefrokoster på programmet i år, og hvert event bliver arrangeret ud fra, hvad der aftales med det enkelte firma.

- Det er firmaerne, der bestemmer. Nogle gange arrangerer vi også sommerfester for dem, og her kan temaerne godt variere, men når det gælder julefrokosterne, er det meget bundet op på traditioner, siger Søren Bang Knudsen.

Det betyder traditionel oppyntning med røde juleduge, granguirlander og en generel os af julehygge.

Underholdningen varierer dog alt efter, hvad de forskellige firmaer er mest til.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/293/