12. december 2018
Jens Kristian Poulsen er administrerende direktør for Stiftelsen Sorø Akademi. Hans opgave er at sikre, at der er økonomi til blandt andet at understøtte Sorø Akademis Skole. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Jens Kristian Poulsen er administrerende direktør for Stiftelsen Sorø Akademi. Hans opgave er at sikre, at der er økonomi til blandt andet at understøtte Sorø Akademis Skole. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jens Kristian skal skaffe penge til Sorø Akademi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jens Kristian skal skaffe penge til Sorø Akademi
Erhverv - 19. oktober 2017 kl. 11:00
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra sit kontor og husets mødelokale kan adm. direktør Jens Kristian Poulsen følge livet hos dem, han er ansat til at yde det bedste for: Unge mennesker, der er i gang med en studentereksamen, og som går på Sorø Akademis Skole.

Som øverste chef skal han sikre de bedste betingelser for skolen.

- Det er et formål, der giver god mening for mig. Andre virksomhedsledere sidder måske langt fra dem, som skal nyde godt af virksomhedens afkast. Men jeg møder dem lige ude foran min dør, siger Jens Kristian Poulsen, der sidder i spidsen for en såkaldt privat erhvervsdrivende fond: Stiftelsen Sorø Akademi.

Han skal sikre fonden så mange penge, at der er økonomi til at understøtte Sorø Akademis Skole og rammerne i form af Akademigrunden, kulturværdierne og søer og skove omkring Sorø.

Og hvordan gør man så lige det?

Jens Kristian Poulsen har 25 ansatte: Nogle af dem er kontormedarbejdere, men langt størstedelen er skovfogeder, skovarbejdere og havearbejdere, som har deres virke i det fri. Strategien er klar: Stiftelsen arbejder med indtægter fra flere forskellige kilder for at gøre sig mindre sårbar over for kriser og nedgang.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/293/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten