23. januar 2019
Mark Kuburovic har været direktør for Hubertushuset i tre og et halvt år. Han har tidligere været blandt andet salgschef for Magasin og salgsansvarlig i Pandora og Hugo Boss. Fotos: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Mark Kuburovic har været direktør for Hubertushuset i tre og et halvt år. Han har tidligere været blandt andet salgschef for Magasin og salgsansvarlig i Pandora og Hugo Boss. Fotos: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jagtbutik vil gøre nethandel personlig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jagtbutik vil gøre nethandel personlig
Erhverv - 09. juni 2018 kl. 09:00
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hubertushuset i Ringsted oser nærmest af jagthytte-idyl, og jagtbutikken rummer da også stort set alt, hvad jægerhjertet kan begære, med undtagelse af levende dyr, for butikken har over 15.000 forskellige varenumre. Men hvor andre butikker de sidste mange år i stigende grad har fokuseret på nethandlen, så har Hubertushuset først i starten af juni lanceret sin webshop.

- Da jeg kom til Hubertushuset for tre og et halvt år siden, var jeg lidt forundret over, at vi ikke havde en webshop. Da det også var et grundlæggende ønske fra ejernes side af, at vi skulle have en webshop, gik vi i gang med at planlægge etablering af samme, fortæller Mark Kuburovic, der er direktør for Hubertushuset og uddyber:

- Vi har for mange år siden forsøgt at etablere en web-shop, men det lykkedes ikke rigtigt, i og med at vores IT system ikke var 100 procent klar til det. Da mange af vores kunder efterspørger en webshop, valgte vi at ansætte en webshopansvarlig og anskaffe et nyt system, så vi denne gang kunne få en rigtig god webshop.

Og ambitionerne er store for Hubertushuset, når det kommer til deres e-handelssatsning.

- Ambitionen er, at vi med vores webshop nu også kan servicere hele Danmark. Kigger vi længere ud i fremtiden, kunne både resten af Norden og Tyskland også være spændende markeder, fortæller Mark Kuburovic.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/319/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten