21. november 2018
Christina Wulff har tilmeldt sig workshop i Greve. PR-foto
Christina Wulff har tilmeldt sig workshop i Greve. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Iværksættere kommer i centrum i uge 46

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Iværksættere kommer i centrum i uge 46
Erhverv - 11. november 2017 kl. 15:00
Af Else Damsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I næste uge er det international iværksætteruge, og i blandt andet Greve er der flere gratis workshops.

Christina Wulff, der er den ene af iværksætterne bag Wulffwinding, har tilmeldt sig en workshop om mindset.

- Jeg har ikke været selvstændig før, så mange ting er nye. Jeg opfatter mig selv som ret positivt tænkende, men jeg er da ude af komfortzonen hver dag, så jeg vil gerne høre om andres erfaringer om eksempelvis salg. Ja, om de ting, jeg ikke har gjort før, siger Christina Wulff, der designer vægskulpturer og har været i gang med virksomheden siden januar. Før det var hun projektleder inden for konferenceplanlægning.

I Greve, hvor iværksættere står for 16 procent af arbejdspladserne, har Erhvervscentret besluttet at deltage i den internationale iværksætteruge, Global Entrepreneurship Week, der løber af stablen i næste uge. Og tiltaget er ikke kun målrettet erhvervsfolk i Greve-Ishøj-området. Alle kan deltage.

- Vi har i år valgt at deltage i den internationale iværksætteruge ved at udbyde tre workshops. Tanken er at tilbyde selvstændige erhvervsdrivende og medarbejdere et afbræk i en ellers travl hverdag, hvor de kan mødes og netværke med andre ligesindede, fortæller erhvervs- og udviklingskonsulent Dorte Kjærgaard, Greve-Solrød Erhvervsservice.

Arrangementerne afvikles i Erhvervscentret i Greve. De tre emner er personlig udvikling, rekruttering samt salg og forhandling. Det er gratis at deltage.

Det er første gang, at Greve-Solrød Erhvervsservice deltager i den internationale uge.

- Vi vil gerne med vores deltagelse i iværksætterugen hjælpe aktører i erhvervslivet med at skabe kontakt til andre virksomheder, så de kan sparre med hinanden helt uformelt. Uanset om du er ny iværksætter eller en garvet erhvervsdrivende eller lønmodtager, er det guld værd at have rigtig gode netværksforbindelser, understreger Dorte Kjærgaard.

I Region Sjælland er der flere andre workshops i iværksætterugen, blandt andet i Ringsted og Store Heddinge. Find dem på www.gew.dk

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten