16. december 2017
Hvis kunden ønsker det, så bliver der arbejdet på alle tider af døgnet for at distribuere varerne fra lagerhotellet ud til butikkerne. Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Hvis kunden ønsker det, så bliver der arbejdet på alle tider af døgnet for at distribuere varerne fra lagerhotellet ud til butikkerne. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hotellet for slik og øl har vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotellet for slik og øl har vokseværk
Erhverv - 18. april 2017 kl. 13:36
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De vokser og vokser og har svært ved at følge med. DKI Logistics har lagerhotel og distribution i Køge og Horsens, og deres succes er så overvældende, at de har konstant vokseværk.
I dag råder virksomheden over 200.000 kvadratmeter lagerhal, som er fyldt til sidste plads med 150.000 paller med alt fra Webergrill til drikkevarer fra Royal Unibrew, Haribo-slik, Hay-møbler, Silvan-varer - intet er for småt, og intet for stort.

Det fortæller direktør Thomas Borch, som ligger i pendulfart mellem Horsens og Skandinavisk Transport Center i Køge.

DKI Logistics så dagens lys i 2001, hvor Preben Borregaard - som nu er bestyrelsesformand - grundlagde virksomheden under noget mere beskedne forhold end i dag. Det tog sin start i en tidligere flutes-lagerhal i Hatting i Jylland. Men siden da er det gået stærkt.

I 2008 blev den første lagerhal bygget i Køge, og at valget faldt på Køge var langt fra et tilfældigt skud fra hoften:

- Køge ligger perfekt som porten til hele Norden. Man kan sige, at Køge i større grad er nerven mod København, alle de nordiske lande og så er det let at komme til Bornholm med færgen.

Nu kunne det måske være oplagt, at Haribo, Weber og Silvan havde deres egne lagre til varerne. Men det giver ikke altid mening, forklarer direktøren.

- Et firma som Weber har høj- og lavsæson. Det giver ikke mening, at de har 50 fastansatte på deres lager i december, hvis der kun er arbejde til ti. Hvorimod i det travle forår har de brug for mange. Så er det langt mere praktisk for dem, at have varerne på vores lagerhotel.

Læs hele artiklen i ErhvervsAvisen Sjælland her:

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland