19. januar 2019
Torsdag aften - eller lille-fredag - er det unge omkring de 20 år, som skal have tanket op til en glad aften, hvor den skal have gas. Det gælder også fredag og lørdag, hvis det er den rette tid på måneden.

Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Torsdag aften - eller lille-fredag - er det unge omkring de 20 år, som skal have tanket op til en glad aften, hvor den skal have gas. Det gælder også fredag og lørdag, hvis det er den rette tid på måneden. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hos Circle K er der aldrig fyraften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hos Circle K er der aldrig fyraften
Erhverv - 09. juni 2018 kl. 17:45
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ikke andre tankstationer eller butikker i Ringsted, som har døgn­åbent. Sammen med søsterstationen på Roskildevej i Benløse skiller Circle K på Næstvedvej sig ud. En overgang kørte naboen, Netto, også på i alle døgnets 24 timer, men det stoppede.

- Vi mærkede det lidt, da de begyndte, men ikke så meget, da de gik fra det igen. Vi har jo heller ikke de samme kunder, siger butikschef hos Circle K, Hanne Nielsen.

Fordi der er bemanding og arbejdsopgaver døgnet rundt, er det vigtigt, at medarbejderne kan regne med hinanden. Hvis ikke der er fyldt op på hylderne, skal det indhentes på et andet tidspunkt, men så skrider tidsplanen. Når man holder døgnåben, er det ikke muligt som på andre arbejdspladser at blive en halv time længere for at indhente det forsømte.

- Er der noget, man ikke har nået, skal man sige det. Klare udmeldinger har høj prioritet, siger butikschefen.

- Snapchat et godt redskab, hvis man vil påpege noget over for sine kolleger. Beskederne forsvinder igen efter få sekunder. Det betyder, at en kort opsang bliver set og hørt, men bagefter forsvinder og hører fortiden til, siger Hanne Nielsen, der har været på tankstationen i 11 år.

Hun er egentlig uddannet kok. Det er ikke irrelevant, når man har arbejde på Circle K, fordi koncernen gerne vil udmærke sig på sin mad.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/319/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten