16. juni 2021
#1666927
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælpepakke gav idéen til gratis webinar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælpepakke gav idéen til gratis webinar
Erhverv - 20. oktober 2020 kl. 15:12
Af Marianne Due

Som mange andre, der lever af at holde foredrag, kurser og workshop blev Social Selling Company også ramt, da coronaen lukkede Danmark i foråret. Alle aftaler forsvandt fra kalenderen, og indehaverne Leif Carlsen og Eva Sachse besluttede at søge om hjælpepakke fra staten. Samtidig gik de i gang med en omfattende digitalisering af deres produkter.

arrow Læs også: Vi har altid spist vores egen medicin

Resultaterne af den omstilling er blandt andet flere gratis webinarer. Det ene er omtalt nærmere på denne side: »9 ting som tiltrækker drømmejobbet på LinkedIn«.

Webinaret om jagten på drømmejobbet viste sig at være en succes fra dag et. I april, maj og juni afviklede Social Selling Company webinaret hver uge. Nu holdes det en gang om måneden og omkring 1200 deltagere har efterhånden været med.

- Det er personlig branding, hvor jobsøgende skal arbejde ligesom sælgere ved at dele tips og tricks. Man skal ikke lave opslag om sin jobsøgningsproces men om det man kan, siger Eva Sachse.

- Du skal være likeable, udstille din ekspertise, være på dagligt, være til stede og kommentere, og så skal du selv poste noget en gang om ugen. Mange har ikke postet noget i 10 år, Vi får ofte mange spørgsmål og gode debatter under webinaret, og vi slutter altid med et link til, hvordan man kan arbejde videre med at opdatere sin personlige LinkedIn-profil, siger Leif Carlsen.

Et andet af Social Selling Companys gratis webinarer, der også er populært, hedder »Spørg headhunteren og få svar live«. Det holdes af Leif Carlsen i samarbejde med headhunteren Flemming Lund fra Lund HR.

Begge webinarer holdes en gang om måneden.

arrow Dit netværk skal kunne lide dig
20. oktober 2020 kl. 15:13 Opdateret: kl. 15:13
arrow 9 ting, der kan tiltrække drømmejobbet på LinkedIn
20. oktober 2020 kl. 15:07 Opdateret: kl. 15:07

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?