19. maj 2019
Jens Jacobsen (tv) og Jacob Printz står i spidsen for hver sin del af sundhedsydelserne på Haslevvej i Ringsted. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Jens Jacobsen (tv) og Jacob Printz står i spidsen for hver sin del af sundhedsydelserne på Haslevvej i Ringsted. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her kan man få en lægetid om aftenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her kan man få en lægetid om aftenen
Erhverv - 11. juni 2018 kl. 18:30
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv når klokken har passeret 20 en fredag aften, kan der stadig være liv på privathospitalet Aleris-Hamlets afdeling i Ringsted. Man kan finde flere patienter, der venter på at komme til konsultation for eksempel på hjertecentret, som holder til i kælderetagen i den ene ende af hospitalet.

- Vi skal levere, når kunderne er der. Det er patienterne, som sætter grænsen for hvornår, vi holder åbent. Men de færreste patienter har selvfølgelig lyst til at komme lørdag aften, så der er en naturlig begrænsning, siger hospitalsdirektør Jens Jacobsen.

Jens Jacobsen startede privatklinikken Valdemar i 2001. Siden blev klinikken til et privathospital, og i 2016 blev Hospitalet Valdemar en del af privathospitalet Aleris-Hamlet, der har afdelinger i hele landet.

Det har været en vellykket fusion, som betyder, at der nu findes en fleksibel hospitalsenhed i Ringsted, hvorimod de fleste offentlige sygehusbehandlinger foregår i andre sjællandske byer.

Privathospitalet tager både imod private patienter, patienter med en sundhedsforsikring og patienter henvist fra Region Sjælland.

I praksis betyder det, at hospitalet i Ringsted bruges som en buffer for regionen, når regionen ikke kan overholde ventetidsgarantien på 30 dage. På Aleris-Hamlet kommer man til inden for 10 hverdage - og helst hurtigere.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/319/

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten