21. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hang til direkte fly rammer Københavns Lufthavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hang til direkte fly rammer Københavns Lufthavn

Antallet af passagerer, der passerede Københavns Lufthavn i oktober, faldt i en uvant udvikling.

Erhverv - 10. november 2017 kl. 12:50
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere passagerer flyver direkte, og for Københavns Lufthavn betyder det, at færre kommer igennem lufthavnen. Det viser nye tal for Københavns Lufthavne for trafikken i oktober.

Københavns Lufthavn havde 2,6 millioner passagerer i oktober, og det var et uvant fald på to procent for lufthavnen, der ellers er vokset og vokset i mange år.

- Perioden omkring efterårsferien afspejler den tendens, der har præget hele 2017: At antallet af passagerer, der flyver direkte vokser, mens antallet af transfer passagerer falder, skriver administrerende direktør Thomas Woldbye i meddelelsen.

I efterårsferien, der løb fra 12.-22. oktober, faldt antallet af transferpassagerer i lufthavnen med 13 procent til 191.783. Antallet af direkte rejsende steg med to procent til 778.312.

For hele oktober betød det, at antallet af transferpassagerer dykkede med 12,7 procent mens antallet af direkte rejsende sted 1,2 procent.

Skeler man til hele året går det stadig frem for Københavns Lufthavn, der har haft 25,1 millioner passagerer, 1,2 procent mere end i samme periode sidste år.

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten