17. oktober 2019
Mads Blom, der er administrerende direktør i Cramo Adapteo i Greve, er meget tilfreds med, at den modulserie, de selv har indrettet hovedkontor i, nu er godkendt til permanent byggeri. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Mads Blom, der er administrerende direktør i Cramo Adapteo i Greve, er meget tilfreds med, at den modulserie, de selv har indrettet hovedkontor i, nu er godkendt til permanent byggeri. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Greve-firma tager sin egen medicin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve-firma tager sin egen medicin
Erhverv - 12. februar 2018 kl. 09:58
Af Else Damsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cramo Adapteo udlejer pavilloner til en bred målgruppe, men oftest er det til institutioner, kontor, beboelse og håndværkerboliger. På Greve Main, hvor de næsten er færdige med at rykke ind med hovedkontoret, har de bygget store kontorfaciliteter i deres egne byggeklodser. Det er grå pavilloner, som er helt magen til dem, kunderne kan leje.

I det store konferencerum med to store fladskærme på endevæggen er der snildt plads til 20 mødedeltagere, der på ingen måde sidder lårene af hinanden. Det er et af de lokaler, administrerende direktør Mads Blom fra Cramo Adapteo viser frem for at understrege, at pavilloner følger med tiden, og den type, som de selv har indrettet kontor i, er godkendt til permanent byggeri.

- Vi skal vise vores løsninger, for pavilloner er ikke skurvogne. Desuden har vi flere modulserier, der kan noget forskelligt, forklarer Mads Blom, der blev direktør for fire år siden.

Andre moduler er til køkkener, storrumskontorer, toiletter og ventilationsudstyr. Dertil kommer moduler, der kan bruges til studieboliger. Andre med gulvvarme til skoler og børnehaver. Produktlisten er lang.

Én ting er moduler. Noget andet er rådgivning. Pavillon-virksomheden vil begge dele.

- Vi bruger meget krudt på ikke bare at være leverandør. Vi rådgiver om de muligheder, kunderne har. Vi tager ansvaret for hele processen, siger Mads Blom, der vurderer, at det er en væsentlig del af konceptet for at differentiere sig i markedet.

- Hvis for eksempel en skole står med en akut skade, så har de rigeligt at tænke på. Det skal være enkelt for dem at bestille pavillonerne. Vores opgave er at håndtere det smidigt og hurtigt, siger direktøren.

I praksis vil hurtigt og smidigt typisk være flere uger, for der er meget, der skal på plads.

- Fra ordre til levering går der typisk seks til otte uger for et gennemsnitsprojekt. Vi skal have styr på planlægning, transport, montører, ekstern vvs'er og elektriker og ikke mindst tid til, at byggetilladelserne kommer i hus, forklarer salgsdirektør Anne Adstofte.

Læs hele artiklen gratis - også om virksomhedens vækstplaner - på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/304/

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten