23. november 2017
Morten Andersen (tv.) og Jens Skov Gottschalk ejer og driver fem fitnesscentre - med fire nye på vej. Det første nye bliver i Odense. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Morten Andersen (tv.) og Jens Skov Gottschalk ejer og driver fem fitnesscentre - med fire nye på vej. Det første nye bliver i Odense. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra lokal til landsdækkende fitness

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra lokal til landsdækkende fitness
Erhverv - 12. august 2017 kl. 08:00
Af Agner Ahm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mindst fire nye fitnesscentre er på vej i regi af Go2Fitness, som så dagens lys tilbage i december 2012, da Jens Skov Gottschalk åbnede sit eget fitnesscenter i Holbæk. I dag findes virksomheden også i Roskilde, Sorø, Hvalsø og Tuse. I løbet af nogle måneder åbner Go2Fitness i Odense, og der forhandles i øjeblikket om åbning af nye fitnesscentre i yderligere tre byer på Sjælland.

- Ja, det er gået stærkt, erkender Jens Skov Gottschalk, som dog også fik en stærk makker i Morten Andersen, som frem til 2013 stod for Tuse Motionscenter lidt uden for Holbæk.

De slog sig sammen og ejer og driver nu foreløbig fem centre i fællesskab - med yderligere mindst fire på vej.

Konceptet i Go2Fitness har fra start været defineret som »noget for alle«.

- Her er plads til hele familien, og folk må gerne tage børnene med. Vi har også stærke mænd blandt kunderne, men det er ikke et bodybuilder-miljø - her er tykke og tynde, folk i alle aldre og en god afslappet stemning. Og det er sådan, det skal være, forklarer Jens Skov Gottschalk.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/286/