14. december 2017
På bare fem måneder har EDC Erhverv Poul Erik Bech oplevet en gennemsnitlig stigning på 18 procent, når firmaet kigger på efterspørgslen via dets køber-/lejerkartotek. Foto: EDC Erhverv
På bare fem måneder har EDC Erhverv Poul Erik Bech oplevet en gennemsnitlig stigning på 18 procent, når firmaet kigger på efterspørgslen via dets køber-/lejerkartotek. Foto: EDC Erhverv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fond er på udkig efter sjællandske ejendomme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fond er på udkig efter sjællandske ejendomme
Erhverv - 10. august 2017 kl. 06:00
Af Else Damsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Opsvinget inden for erhvervsejendomme har for alvor bidt sig fast. Folk i branchen tror på, at den her fugl flyver. I 2016 så vi tendensen, men nu er der en tydeligt større interesse, siger John Borrisholt, der er regionsdirektør i EDC Erhverv Poul Erik Bech. Meldingen bygger dels på et køber-/lejerkartotek med vokseværk, dels en konkret case fra en københavnsk fond.

En familieejet fond fra København har sat ejendomsmæglerfirmaet på opgaven at finde en investeringsejendom med 10 til 20 udlejningsboliger. Det er nyt, at de specifikt søger i provinsen.

- Vi står simpelthen med en konkret opgave, hvor køber betaler honoraret for, at vi finder ejendommen. I en sådan opgave afsøger vi mulighederne, så vi har været ude at tage kontakt til sælgere, men også til flere, hvor vi ikke vidste, om de ville sælge, forklarer John Borrisholt.

Investoren, der er en familieejet fond, vil investere godt 100 millioner kroner, så inklusiv realkreditbelåning vil det være i et prisleje på 150-180 millioner kroner. Og det kan vel at mærke blive byer som Sorø, Slagelse eller Næstved, der kommer i spil.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/286/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland