18. juni 2021
- Vi skal sikre, at fremtidens kloge hoveder får øjnene op for, at ejendomsbranchen tilbyder attraktive arbejdspladser og kan være vejen til en god, meningsfuld karriere, siger Jannick Nytoft, adm. direktør for EjendomDanmark.
- Vi skal sikre, at fremtidens kloge hoveder får øjnene op for, at ejendomsbranchen tilbyder attraktive arbejdspladser og kan være vejen til en god, meningsfuld karriere, siger Jannick Nytoft, adm. direktør for EjendomDanmark.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fokus på job i ejendomsbranchen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fokus på job i ejendomsbranchen
Erhverv - 07. maj 2021 kl. 13:02

Ejendomsbranchen skal gøres mere synlig og attraktiv som karrierevej for den kommende generation af medarbejdere. Derfor har EjendomDanmark lanceret en rekrutteringskampagne, der skal gøre opmærksom på job som ejendomsadministratorer, Asset Managers, ejendomsteknikere og -udviklere, erhvervsmæglere, akademikere og kontoransatte.

- Vi skal sikre, at fremtidens kloge hoveder får øjnene op for, at ejendomsbranchen tilbyder attraktive arbejdspladser og kan være vejen til en god, meningsfuld karriere. Branchen går forrest, når det handler om at få skabt bæredygtige og attraktive boliger, arbejdspladser og byrum. Samtidig bidrager den til økonomisk vækst i Danmark, siger Jannick Nytoft, adm. direktør for EjendomDanmark.

Rikke Lykke, European Head of Asset Management i Patrizia sidder med i kampagnens arbejdsgruppe, og hun mener, det er vigtigt at slå på, at ejendomme spiller en vigtig rolle i vores alle sammens liv. I gennemsnit tilbringer vi mere end 20 timer om dagen i den ene eller anden bygning.

- Som del af branchen er man med til at influere mange menneskers hverdag. Det er en branche med stor fokus på lejere, service, digitalisering, grøn omstilling og bæredygtighed mv. Og så er det en branche, der byder på en spændende og afvekslende hverdag, hvor man får lov til at udvikle sig og få en dynamisk karriere, siger hun.

Ejendomsbranchen vil bl.a. gerne have fingrene i de studerende på finansuddannelserne på erhvervsakademierne og i studerende på landets ungdomsuddannelser og universiteter. Det vil ske ved at udvikle en række kortfilm målrettet sociale medier som Facebook og Snapchat.

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?