19. marts 2019
Voxeværkets skilt er kommet op i indgangen til det, der tidligere var Rønnede Rådhus. Henrik Oxe byder indenfor. Foto: Cecilie Hänsch
gallery icon

Se billedserie

Voxeværkets skilt er kommet op i indgangen til det, der tidligere var Rønnede Rådhus. Henrik Oxe byder indenfor. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fællesskab i fokus i det gamle rådhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fællesskab i fokus i det gamle rådhus
Erhverv - 05. december 2017 kl. 07:00
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Det er et fællesskab«.
Henrik Oxe har sagt sætningen til hudløshed de seneste år. Det begyndte med bygningen på Københavnsvej i Roskilde. Siden har det grebet om sig, og nu har Voxeværket lokaler i byer som Odense, Esbjerg, Charlottenlund, Slagelse og Taastrup - blandt andre.

- I Odense har det langt overgået mine forventninger. Det er et enormt hus lige ud til motorvejen. Der er kun to ledige kontorer lige nu, og vi taler altså om 15.000 etagemeter, tilføjer Henrik Oxe.

Et af de nyeste skud på stammen er Voxeværket i Rønnede.

»Nu har jeg fået sat skilte op udenfor og sat kopimaskinen til...« lød det i mail-invitationen.

I foråret var der undren, da Vækstfabrikken forlod samme lokaler. Henrik Oxe har en forventning om, at udlejningen af lokalerne i det gamle rådhus kommer til at tage tid, men han anser det ikke for en umulig opgave.

- Du skal bare tænke lidt anderledes, end du måske er vant til. I Slagelse har jeg for eksempel haft Arbejdstilsynet boende, mens deres nye lokaler blev færdige til indflytning, fortæller Henrik Oxe.

- Og jeg har altså lokaler til de fleste her; og er der pludselig brug for midlertidige pladser til en stor afdeling, så er der flere kvadratmeter ude bagved, tilføjer han.

Han sætter ingen grænser for, hvilke slags virksomheder, der kan leje sig ind i lokalerne, som han pt. lejer af Faxe Kommune.

- Det er vidt forskelligt fra hus til hus. I Birkerød er den ene etage lejet ud til et lægehus, i Charlottenlund er det designere, en arkitekt og en håndfuld advokater. I Esbjerg er lejerne udelukkende mænd, fortæller Henrik Oxe.

Læs hele portrættet gratis i ErhvervsAvisen Sjælland http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/299/24

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten