18. februar 2019
Rene Vesterlyng, direktør i Gundsø Entreprenør Forretning, i gang med at køre klar til en kloaktilslutning til Odsherred Forsyning. Foto: Torben Andersen
Rene Vesterlyng, direktør i Gundsø Entreprenør Forretning, i gang med at køre klar til en kloaktilslutning til Odsherred Forsyning. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Entreprenør ordnede 420 hovedkloakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Entreprenør ordnede 420 hovedkloakker
Opdateret 13. august 2018 kl. 11:57
Erhverv - 13. august 2018 kl. 11:30
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra 1. august 2017 til 1. juli 2018 etablerede Gundsø Entreprenør Forretning 420 hovedkloakker på Vig Lyng. Man gravede vakuumstationer og skelbrønde, og man har lagt alle hovedkloakkerne i vejen.

arrow Læs også: Kloakmester udnytter tørken

- Det er en stor opgave, vi som hovedentreprenør har været glade for at stå for, siger Rene Vesterlyng, direktør i Gundsø Entreprenør Forretning.

Det våde vejr i vinter gav nogle udfordringer.

- Vi havde en meget høj grundvandsstand, men efter et par måneder lærte vi at håndtere det og fandt den rigtige måde at grundvandssænke på, siger Rene Vesterlyng.

Det tørre sommervejr giver til gengæld problemer med at reetablere sommerhusvejene efter arbejdet.

- Det er jo sandveje i sommerhusområderne. Hver eneste gang vi lægger grus på, så bliver det kørt ned i sandet. Det får ikke fred på grund af de mange besøgende. Tørken betyder, at vi ikke kan komprimere grus og sand, så det bliver noget værd. Vi har derfor store udfordringer med, at vejene er tørret ud. Der skal en del vand til, og så kommer vi og retter vejene til, siger Rene Vesterlyng.

Han er meget tilfreds med samarbejdet med Odsherred Forsyning.

- Vi har haft nogle udfordringer med grundvandet og de mange træer, men generelt er arbejdet gået efter bogen, siger han.

Odsherred Forsyning har også hyret Gundsø Entreprenør Forretning til at kontrollere og godkende alle tilslutninger til Odsherred Forsyning, når kloakmestrene har gjort deres arbejde færdig på sommerhusejernes matrikler.

- Jeg kan kun opfordre til at få tilsluttet så hurtigt som muligt, da grundvandet i hvert fald er sænket en meter om sommeren, siger Rene Vesterlyng.

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten