19. november 2017
Med gps-baseret måleudstyr kan Palle Gade hurtigt kontrollere, om kloaktilslutningerne er placeret korrekt og står i den rette højde på byggepladsen. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Med gps-baseret måleudstyr kan Palle Gade hurtigt kontrollere, om kloaktilslutningerne er placeret korrekt og står i den rette højde på byggepladsen. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør følger alle projekter til dørs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør følger alle projekter til dørs
Erhverv - 07. september 2017 kl. 09:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Jakob Fønss
Vi møder administrerende direktør og kloakmester Palle Gade på en byggeplads i Roskilde.

Han er i fuld gang med at kontrollere fundamentet og placering af kloakker med mere i forbindelse med opførelsen af 62 ungdoms- og flygtningeboliger.

Imens arbejder fire medarbejdere målrettet på at få Totalgruppens del af projektet færdigt, så de kan komme videre til næste opgave i den fyldte ordrebog.

Den administrerede direktør i firmaerne Totalentreprenøren og Totalgruppen sætter en ære i selv at følge alle sine projekter fra start til slut. Det kræver en god bunke energi og en bevidsthed om, at der ikke skal tages flere ordrer ind, end firmets udvikling tillader.

- Det er en virkelig svær balance, men jeg er blevet bedre til at ramme det rette antal ordrer i ordrebogen, og jeg har fået hjælp på kontoret, så jeg kan følge flere projekter, forklarer Palle Gade.

Han har kontor hjemme på sin gård i Benløse ved Ringsted. Her er en administrativ medarbejder og en konstruktør ansat til at tage sig af det omfattende kontorarbejde, der følger med de mange byggeprojekter, som Palle Gades to firmaer er involveret i.

- Det er nødvendigt for mig at have folk til at styre det administrative, så jeg har tid til at køre ud på byggepladserne for at give en hånd med og sikre, at alle projekter kører planmæssigt. Jeg er dog selv inde over alle de tilbud, som vi sender af sted, forklarer Palle Gade, der kæmper en hård kamp for at få nok kvalificeret arbejdskraft.

Læs hele artiklen i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/289/