20. oktober 2018
Det nye produktionsanlæg brygger næsten fem gange så store portioner, som det gamle anlæg. Desuden er det nemmere at betjene via kontrolpanelet, som ses bag René Hansen.
gallery icon

Se billedserie

Det nye produktionsanlæg brygger næsten fem gange så store portioner, som det gamle anlæg. Desuden er det nemmere at betjene via kontrolpanelet, som ses bag René Hansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det syder af fusel og bobler af gær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det syder af fusel og bobler af gær
Erhverv - 11. november 2017 kl. 12:00
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kniber for brygmester René Hansen fra Det Lille Bryggeri at følge med efterspørgslen på hans hjemmebryggede øl, men han har fundet en løsning på sit luksusproblem - investeringer og udvidelse.

- Jeg brænder for det her og vil elske, hvis jeg kan leve af min hobby. Det er fantastisk og spændende. At investeringerne er store giver selvfølgelig kriller i maven. Det skal lykkes, siger den 40-årige hjemmebrygger, som har investeret i omegnen af to millioner kroner på produktionsanlæg og udbygning af den gamle smedje ved siden af det hus, han og familien bor i på Egerupvej i Bringstrup.

Han har bygget øl siden 2009, men på et anlæg som kun kunne lave 250 liter pr. bryg. Hen over sommeren fik han udbygget bryggeriet med 55 kvadratmeter, og i slutningen af juli tog han det nye anlæg i brug. Det kan lave 1200 liter øl ad gangen.

Nu skal efterspørgslen fra de tørstige ganer indhentes.

Køberne af de alkoholiske dråber befinder sig i overvejende grad i Danmark og især på Sjælland, men Det Lille Bryggeri når også udover landets grænser. Omring 10 procent af varerne afsættes i Sverige, Norge, Finland, Belgien og Spanien. Og hvis han ville, kunne René Hansen også sælge på det transatlantiske marked.

- Jeg har sagt nej tak til tilbud fra USA, Canada og faktisk også Rusland. Jeg skal kunne følge med leverancerne, giver han som forklaring på sine afslag.

Læs hele artiklen i ErhvervsAvisen Sjælland gratis på www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/296/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten