23. oktober 2018
Casper Andersen (til venstre) er blevet medejer for at sikre et generationsskifte, hvis Micki Lien (i midten) ikke har lyst til at tage over efter Niels Lien. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Casper Andersen (til venstre) er blevet medejer for at sikre et generationsskifte, hvis Micki Lien (i midten) ikke har lyst til at tage over efter Niels Lien. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det er vigtigt ikke at vokse for hurtigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er vigtigt ikke at vokse for hurtigt
Erhverv - 11. januar 2018 kl. 05:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Per Vagnsø
Tømrer- og snedkermester Niels Lien i Slagelse er kåret som hurtigt voksende Gazelle-virksomhed af Børsen, men indehaveren har dårligt nok registreret det. Han mener nok, der er ting, der kunne gå bedre. Det gælder for eksempel bemanding og indkøb.

- Den overordnede styring kunne også være bedre, men vi er da tilfredse med vores overskud, lyder det fra Niels Lien, der ikke vil nævne tal, men siger, at han da glæder sig over at se virksomheden vokse.

- Den største glæde er, at vi skaffer brød på bordet til alle de mennesker i Vestsjælland og i kommunen, siger han.

Han startede sin virksomhed i 1991 hjemme i indkørslen, og de første tre år var han alene. De næste 15 år voksede virksomheden jævnt med to mand om året, og lige nu beskæftiger Niels og Gitte Lien 50 medarbejdere.

- Da jeg startede, havde jeg bare forestillet mig, at jeg skulle gå og være mig selv, men vi er vokset i et tempo, så du kan sige, at vi hele tiden har haft begge ben på jorden. Det er meget vigtigt ikke at vokse for hurtigt. Hvis vi kigger lidt frem, tror jeg da, at vi vil vokse yderligere, men hverdagen skal være rar og venlig. Hvis det passer, og man har det godt med det, siger vi ikke stop, siger Niels Lien.

Niels Lien er også tilfreds med udsigterne for 2018, hvor 60 procent af ordrebogen er fyldt op.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/301/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten