21. november 2018
Ejendomsmægler Peter Dinesen er her i gang med et foredrag for medlemmer af Ringsted Erhvervsforum i sin butik i Sct. Hansgade i Ringsted. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Ejendomsmægler Peter Dinesen er her i gang med et foredrag for medlemmer af Ringsted Erhvervsforum i sin butik i Sct. Hansgade i Ringsted. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der mangler varer på hylderne til de mange tilflyttere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der mangler varer på hylderne til de mange tilflyttere
Erhverv - 14. november 2017 kl. 07:00
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Estate Peter Dinesen i Sct. Hansgade er den bedst sælgende ejendomsmægler i Ringsted Kommune. Den 50-årige ejendomsmægler tog springet til at blive selvstændig, da han i juni 2015 åbnede en afdeling af Estate-mæglerkæden i Ringsted. Siden er det gået stærkt for den hårdtarbejdende iværksætter, der netop har udvidet butikken i Sct. Hansgade og det samlede antal medarbejdere er vokset til seks heriblandt Peter Dinesens kone Dorte.

arrow Læs også: Markant fald i liggetiden

Peter Dinesen står i øjeblikket bag 28 procent af bolighandlerne i kommunen. I 2016 solgte Estate i Ringsted 112 boliger ud af et samlet boligsalg på omkring 300 boliger i kommunen og i år har Estate-afdelingen solgt 120 boliger i løbet af de første 10 måneder.

Den succesrige mægler er født og opvokset i Ringsted Kommune og har fulgt boligmarkedet i kommunen i over 30 år. Derfor har han et stort lokalkendskab og en sikker føling med, hvad der sælger.

Udviklingen i huspriserne i Ringsted har svinget lige så meget i Ringsted Kommune som i resten af landet i løbet af de seneste 10 år. I 2007 var kvadratmeterprisen på svimlende 16.000 kroner, men i forbindelse med finanskrisen oplevede boligejerne et fald på 37 procent.

- I øjeblikket er huspriserne på vej op, men vi er langt fra en ny boligboble i Ringsted. Vi ligger nu på omkring 13.000 kroner per kvadratmeter, siger Peter Dinesen.

Læs hele artiklen i ErhvervsAvisen Sjælland gratis på www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/296/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten