16. januar 2019
Terminalen i Kalundborg har et hyggehjørne, der kan bruges af musikerne og andre, der kan have brug for en slapper, forklarer Søren Bang Knudsen. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Terminalen i Kalundborg har et hyggehjørne, der kan bruges af musikerne og andre, der kan have brug for en slapper, forklarer Søren Bang Knudsen. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den røde tråd med de store smil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den røde tråd med de store smil
Erhverv - 12. februar 2018 kl. 16:00
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man siger ja til et liv med en del bekymringer og stress, når man vælger at beskæftige sig med musikere og større arrangementer.

Musikerne kan være besværlige og drikke sig fulde, det danske vejr kan vise sig fra sin værste side, og en arrangør kan ligge søvnløs om natten med frygten for at ramme helt ved siden af i forhold til publikums smag.

- Så hvorfor vælger man det, spørger iværksætter og ildsjæl Søren Bang Knudsen og svarer selv:

- Fordi jeg stortrives med det og ikke ved noget bedre end glade smil fra gæster og kunder.

Der er en klar, rød tråd i Søren Bang Knudsens liv, som har gjort, at han er, hvor han er i dag:

- Jeg spillede badminton i Viskinge, og i 2000 stod klubben i front for den første udgave af Kalundborg Rock'er. Jeg har haft hænderne i alle festvalerne til og med 2016-udgaven, og det har givet mig en masse kontakter og erfaring, som jeg nyder godt af i mit eget firma, siger SBK Events direktør, som to dage ugentligt, tirsdag og onsdag, udfører kontorarbejde for Punkt 1. Resten af sin arbejdstid bruger Søren Bang Knudsen på SBK Event, som han driver med hustruen Helle.

- Når der er brug for det, er vi et stærkt team, fordi kolleger, familie og venner stiller op, og det siger jeg tak for ved at holde en god fest for teamet et par gange om året. Men fremgangen for firmaet betyder, at det ikke går længe endnu uden ansatte. Vi er steget tæt på 18 procent i omsætning fra 2016 til 2017, og jeg har allerede en fornemmelse, der siger mig, at 2018 bliver et år med fornyet fremgang.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/304/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten