20. april 2019
Malene og Allan Lund Andersen i midten ejer Wrappers, mens Magnus Madsen (tv.) og Tobias Andersen arbejder i restauranten.
gallery icon

Se billedserie

Malene og Allan Lund Andersen i midten ejer Wrappers, mens Magnus Madsen (tv.) og Tobias Andersen arbejder i restauranten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De vil sprede Wrappers ud over Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De vil sprede Wrappers ud over Sjælland
Erhverv - 20. september 2018 kl. 05:23
Af Tekst og foto: Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pædagogerne Allan og Malene Lund Andersen mødte hinanden i 2014, men da de arbejdede hver sit sted med skæve arbejdstider, så de ikke meget til hinanden.

På en rejse til Sydøstasien faldt de over en »food truck«, der lavede pandekager med fyld, og dermed fødtes idéen til at starte »Wrappers« i Vordingborg.

10. september i år åbnede de restaurant nr. 2 i Næs­tved Storcenter. Det er blot næste skridt i at nå målet på mindst 20 restauranter efter samme koncept i Danmark. I fremtiden vil de også gerne starte catering, som kan levere til f.eks. firmafester og konferencer.

Drømmene er store, og parret vil også gerne nå udlandet. Men de har en mentor, som ved en hel masse om at starte virksomheder, og han guider dem i retning af i hvilken rækkefølge, de skal gøre tingene og hvor hurtigt.

De åbnede i en forholdsvis lille by som Vordingborg, hvor huslejen er lille, for at de kunne lære af deres børnesygdomme der.

- I sommer har vi så haft en »food truck« i Ringsted Outlet, og det er også gået fint. Det var en prøve på, hvordan det vil være at drive to forretninger, fortæller Allan Andersen.

City Syd i Aalborg har også hørt om Wrappers og har henvendt sig for at få dem til at åbne en restaurant deroppe. Men det koster penge, og selvom parrets ambitioner ikke fejler noget, vil de gerne gøre tingene i deres eget tempo.

- Vi har haft overskud i restauranten i Vordingborg i 4. kvartal 2017 og 1. kvartal 2018. 2. kvartal gav underskud, men det var fordi vi investerede i en food truck til Ringsted Outlet, hvor vi har haft et udsalg i juli, august og begyndelsen af september. Vognen kan vi bruge senere, forklarer Malene Andersen.

Læs mere i Erhvervsavisen Sjælland

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten