11. december 2018
Henrik Andersen startede i Sofakompagniet i 2016, efter blandt andet at have arbejdet i Ilva i næsten 20 år.
gallery icon

Se billedserie

Henrik Andersen startede i Sofakompagniet i 2016, efter blandt andet at have arbejdet i Ilva i næsten 20 år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De rette folk flytter gerne til Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De rette folk flytter gerne til Ringsted
Erhverv - 24. februar 2018 kl. 09:00
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det føles som om, Sofakompagniet har købt sin egen karré, når man træder ind i deres nye domicil i Ringsted. På alle sider af foyeren, der bijobber som showroom om eftermiddagen, har Sofakompagniet indrettet kontorer, reception og kantine, mens der på første sal er en svalegang hele vejen rundt, hvorfra man kan besøge marketing-, design-, it- og salgsafdelingen, mens ledelsen har fundet sine kontorer i det vestlige hjørne.

Her har direktør for Sofakompagniet, Henrik Andersen, hjemme i et kontor, hvor møbler fra Sofakompagniet naturligt dominerer. Herfra skal han sikre, at flytningen fra Korsør til Ringsted giver bonus på bundlinjen og omsætningsvækst.

Flytningen fra Vestsjælland til Midtsjælland var både en logistisk og vækstmæssig nødvendighed. Der var ikke mere plads i det gamle Ting- og Arresthus i Korsør, der har været firmaets hovedkvarter siden begyndelsen i 2012. Men det var også nødvendigt at udvide pladsmæssigt for at vokse som virksomhed, siger Henrik Andersen.

- Der er rimelig godt drøn på med omsætningen, så i takt med at vi skal kunne følge med den vækst, der allerede er, plus at vi skal forsøge at forbedre konceptet hele tiden, så skal vi bruge flere folk.

Han fortæller, at Sofakompagniet allerede er i gang med at finde de ti nye medarbejdere, der skal tvinge virksomheden fremad. Og for at finde dem var det nødvendigt at flytte fra Korsør.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/305/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten