21. januar 2019
Astralis-kvintetten må rejse hjem fra USA uden trofæer i bagagen efter at være røget ud af årets vigtigste Counter Strike-turnering.
Astralis-kvintetten må rejse hjem fra USA uden trofæer i bagagen efter at være røget ud af årets vigtigste Counter Strike-turnering.
Foto: Scanpix/Tariq Mikkel Khan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk nedtur i Counter Strike: Astralis er ude af VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk nedtur i Counter Strike: Astralis er ude af VM

Begge danske hold er ude af verdensmesterskaberne i Counter Strike: Global Offensive inden slutspillet.

Erhverv - 22. januar 2018 kl. 20:21
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De forsvarende mestre Astralis kommer ikke til at løfte trofæet igen ved Eleague Major-turneringen i computerspillet Counter Strike: Global Offensive (CS: GO).

Det danske e-sportshold tabte mandag aften sin tredje kamp i mellemspillet og er dermed ude af turneringen før de afgørende kampe i slutspillet.

Danskerne var tvunget til at vinde opgøret mod amerikanske Cloud 9, men kom skidt fra start og tabte de første fem runder.

Astralis var bagud 6-9 ved pausen, da der opstod en kortvarig strømafbrydelse i hallen i Atlanta, USA.

Strømmen kom tilbage, men det gjorde det danske hold ikke. Cloud 9 vandt den indledende pistolrunde efter sidebyttet og de efterfølgende seks runder, så kampen endte 16-6.

Astralis har haft et tungt efterår, hvor holdet har måttet undvære sin normale snigskytte og stjernespiller, Nicolai "device" Reedtz, på grund af en stressrelateret mavesygdom.

"Device" vendte tilbage på holdet i en ny rolle ved Major-turneringen, der regnes for det uofficielle verdensmesterskab og årets vigtigste turnering.

Han var sit holds bedste i den afgørende kamp, men det var altså ikke nok til at sikre videre deltagelse i turneringen.

Også det andet danske hold, North, er ude af turneringen. Det stod klart allerede søndag efter tre nederlag i tre kampe - det ene af dem i danskeropgøret mod Astralis natten til søndag dansk tid.

Dermed er det op til Finn "karrigan" Andersen at bære det danske håb videre. Han spiller for det USA-baserede Faze Clan, der har vundet sine tre første kampe i turneringen.

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten