19. november 2017
Byggefirmaet Isted Byg ApS har base på Claus Isted Andersens forældres landejendom i Bjernede ved Sorø. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Byggefirmaet Isted Byg ApS har base på Claus Isted Andersens forældres landejendom i Bjernede ved Sorø. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Claus konkurrerer med kæmperne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus konkurrerer med kæmperne
Erhverv - 08. september 2017 kl. 15:00
Af Martin Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om Claus Isted Andersen »kun« er 26 år, står der allerede direktør og ejer af byggefirmaet Isted Byg ApS på hans visitkort. Isted Byg har tre medarbejdere og en forventet 2017-omsætning på to millioner kroner.

Men det er svært at få fodfæste på boligbyggemarkedet, der er domineret af flere kæmper - for eksempel Huscompagniet. Det fortæller Claus Isted Andersen.

- Det gør, at vi andre bliver lidt skjult. Vi kan for eksempel ikke hamle op med deres store reklamer. Den største udfordring er, at de er begyndt at købe udstykninger selv og bygge huse på grundene. Derfor tror nogle mennesker, at de små byggefirmaer ikke kan stå for hele processen med at bygge et hus, forklarer han.

Claus Isted Andersen er udlært murer med topkarakter, og i januar i år afsluttede han også uddannelsen til bygningskonstruktør.

Nu bor han sammen med sin kæreste i Valby i en lejlighed, som han selv har gennemrenoveret. Firmaets base og lager er dog placeret på hans forældres landejendom i Bjernede ved Sorø.

Det er også i det midt- og sydsjællandske, at han finder sine kunder. Isted Byg tegner, bygger og afleverer fire-fem huse om året, og fuldmurede huse og bindingsværk er deres speciale.

Men det kræver et ekstra stykke opsøgende arbejde at skaffe kunder til byggefirmaet. Claus Isted Andersen fokuserer på at nå kunderne gennem et godt netværk, mund-til-mund-metoden og aktiviteter på Facebook.

Læs hele artiklen i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/289/