22. maj 2019
På værkstedet hos CL Teknik bliver der fremstillet masser af slanger til Hydraulik. Her er det Morten Rathmann fra CL Tekniks partner Rathmann Vordingborg, der er igang ved maskineriet.
gallery icon

Se billedserie

På værkstedet hos CL Teknik bliver der fremstillet masser af slanger til Hydraulik. Her er det Morten Rathmann fra CL Tekniks partner Rathmann Vordingborg, der er igang ved maskineriet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: CL Teknik vil spise kirsebær med de store

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CL Teknik vil spise kirsebær med de store
Erhverv - 27. september 2018 kl. 02:42
Af Anders Spanggaard Foto: Kim Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

CL Teknik ApS har til huse i industrikvarteret i Hårlev på Stevns. Udefra syner virksomheden ikke af meget, at man umiddelbart kommer til at tænke på, at her ligger et firma, der er parat til at kaste sig ud i de helt store projekter som byggeri af en Storstrømsbro eller en tunnel under Femern Bælt, så vi kan blive landfaste med tyskerne. Men trods det lidt beskedne ydre er det lige netop, hvad CL Teknik ApS med ejeren Claus Larsen i spidsen har ambitioner om.

Han er sammen med sine medarbejdere og samarbejdspartnere i fuld gang med en stor indsats for at køre CL Teknik ApS i stilling til at være med på byggeriet af Storstrømsbroen - og siden Femern Bælt.

- Vi har lagt billet ind hos italienerne, der skal bygge den nye Storstrømsbro. Og vi mener virkelig, at vi kan tilbyde en vare og en service, der stiller os stærkt i konkurrencen om at få opgaven. Vi er klar til at være tilstede nede ved byggepladsen døgnet rundt. Blandt andet har vi planer om indrette en skibscontainer til værksted, og vi har ni servicevogne til rådighed, så vi vil være i stand til at rykke ekstremt hurtigt på de opgaver, der skal løses, fortæller Claus Larsen.

Når det handler om byggeri og faste forbindelser under og over vand er Claus Larsen en mand, der ved, hvad han taler om. Han var i sin tid med i byggeriet af den faste forbindelse over Storebælt, hvor han dengang arbejdede med hydraulik på de store boremaskiner, der banede sig vej under havbunden mellem Sjælland og Sprogø.

- På det projekt var jeg ansat i et stort amerikansk firma ved navn Parker Hannifin, og det er sjovt nok en virksomhed, jeg har et meget tæt samarbejde med i dag.

I bestræbelserne på at få en fod inden for byggeriet af Storstrømsbroen sætter Claus Larsen sin lid til, at det bliver en stor fordel for CL Teknik ApS at have en stor partner som Parker Hannifin i ryggen. Der er mange firmaer, der har hydraulik på hylderne, så konkurrencen er benhård.

- I så store projekter som den nye Storstrømsbro og Femern-forbindelsen ville vi være for små, hvis vi stod alene. Men når vi har en verdensomspændende spiller som Parker Hannifin med 40.000 ansatte med på vognen, er det en helt anden sag. Med Parker Hannifin som medspiller tror jeg på vores chance. Med dem om bord er vi langt foran vore konkurrenter, siger Claus Larsen.

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten