15. juni 2021
Casper Fox Høybye og Elisabeth Tagge Jürgensen som vi vil huske Fox & Lilly i X Factor. Smilende og smukt syngende »Fireflies« til bootcamp. Foto: Lasse Lagoni/TV2
Casper Fox Høybye og Elisabeth Tagge Jürgensen som vi vil huske Fox & Lilly i X Factor. Smilende og smukt syngende »Fireflies« til bootcamp. Foto: Lasse Lagoni/TV2
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: X Factor har givet Fox & Lilly en platform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

X Factor har givet Fox & Lilly en platform
Opdateret 22. februar 2021 kl. 06:21
Egedal - 22. februar 2021 kl. 05:45
Af Annemette Ross Jensen

Selv om Casper Fox Høybye og Elisabeth Tagge Jürgensen fra Ølstykke ikke skal optræde på X Factors livescene i de kommende uger, så har deltagelsen i TV-programmet på TV2 givet dem en masse. Optagelserne fra bootcamp, som blev vist fredag aften, stammer helt tilbage fra november, så kæresteparret fra Ølstykke har længe vidst, at det ikke var dem, der gik videre som en af de tre grupper, men det var alligevel lidt mærkeligt at se det på tv.

- Det var i hvert fald ikke særligt behageligt, for man skulle ligesom genopleve det. Det er jo lidt mærkeligt at se, men sådan er det jo, og vi er jo egentlig kommet over det, siger Elisabeth.

I starten var det ikke så svært at håndtere, at de ikke måtte sige til andre end deres nærmeste familie, hvordan det var gået, men da programmerne begyndte at køre over skærmen blev det sværere på grund af den store interesse for dem.

- Vi fik lige pludselig 13.000 følgere på TikTok, og de sidste to uger har været fyldt med tilkendegivelser fra folk, og da vi ikke gik videre, gik vores sociale medier amok, fortæller Casper.

- Man følte på TikTok, at man måske skuffede dem lidt, fordi de var så sikre. Det har været helt vild overvældende med kommentarerne på alle platforme. Vi har fået enorm support. Det har været helt vildt, siger Elisabeth.

- X Factor har givet os en platform, vi kan poste musik på, som vi er superglade for, siger Casper.

Og det er ikke kun almindelige seere af programmet, der har reageret.

- Vi har fået rigtigt mange tilbud om at komme ud at spille. Vi har fået en masse muligheder og nogen af dem er ret store, siger han.

Så de håber, at X Factor giver dem en masse muligheder for at komme ud at spille, samtidig med, at de passer deres respektive studier og arbejde.

- Branchen er virkelig virkelig usikker, så det bliver ved siden af, mener Casper.

De kan på en måde godt forstå, hvorfor gruppedommeren Thomas Blachman valgte dem fra, selv om han mente, at de havde leveret bootcampens bedste vokalarbejde.

- Han siger jo, at han ikke har en vision for os. At vi er etablerede som kunstnere og musikere, så hvis han begynder at lege med det, så bliver det forkert. Jeg kan godt forstå, hvad han mener, men det er lidt forvirrende, at det bliver et spørgsmål om udvikling i stedet for musiktalent, siger Elisabeth. Hun peger på, at det samme skete for Julie Maja, som Oh Land valgte fra i den unge kategori, selv om hun elsker hendes måde at synge på.

Så Fox & Lilly tager også afvisningen som lidt af en kompliment.

- Hellere blive smidt ud, fordi man er for dygtig frem for at være for dårlig, og vi er i hvert fald hverken sure eller fornærmede på Blachman eller programmet. Det er en konkurrence, og den handler ikke om, hvem der er bedst, men hvad dommerne kan udvikle, konstaterer hun.

Ølstykke-duoen er heller ikke på nogen måde uvenner med Simon og Marcus fra gruppen Unity, som de blev sat op overfor i programmet. De snakkede faktisk med dem så sent som fredag og ønsker dem held og lykke i den videre konkurrence.

- Vi glæder os meget til at se, hvad det er, de har arbejdet med, siger Elisabeth.

Casper og Elisabeth synes heller ikke, at de har mistet noget ved at være med i X Factor.

- Vi har fået en masse gode oplevelser, supersøde venner, og en platform, hvor vi kan dele vores musik, så det er superfedt. Overall var det en meget god oplevelse, mener de.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?