24. maj 2019
Formanden for Familieudvalget Carian Buurskov understreger, at alle, der har noget på hjerte for kommunens børn er velkomne på workshoppen. Foto: Kim Rasmussen
Formanden for Familieudvalget Carian Buurskov understreger, at alle, der har noget på hjerte for kommunens børn er velkomne på workshoppen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Workshop om vision for dagtilbuddene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Workshop om vision for dagtilbuddene
Egedal - 09. november 2018 kl. 09:28
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 22. november klokken 17 til 19.30 inviterer Familieudvalget til workshop om visionen for Egedal dagtilbud. der forventes vedtaget til foråret.

- Visionen for dagtilbudsområdet skal være den røde tråd i vores arbejde med at styrke kvaliteten i vores dagtilbud til vores børn og sætte en fælles retning for vores arbejde. Og derfor skal vi have så mange som muligt med. Forældre, medarbejdere, politiske organisationer - alle der har noget på hjertet for vores børn er velkomne, fortæller formand for Familieudvalget Carina Buurskov (V) i en pressemeddelelse.

Afsættet for udviklingen af den nye vision skal findes i den nye Dagtilbudslov, der blev vedtaget denne sommer samt Egedal Kommunes Børne- og Ungepolitik fra marts 2018, og ifølge pressemeddelelsen skal den nye vision »maseres frem« på visions-workshoppen.

Her kan de fremmødte blandt andet kan gå på opdagelse i en »markedsplads«, der præsenterer ni forskellige temaer som blandt andet leg, dokumentation, relationer og forældresamarbejde.

Workshoppen foregår på Egedal Rådhus, og der er Tilmelding senest 16. november på mail til Nanna.christensen@egekom.dk

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede